Fufoilin tuossa pari päivää itsekseni. Tässä tulos:
256900.jpg
Takimmaisena pari vuotta työn alla ollut Hippy-neule. Jotenkin vaan oli niin vastenmielista saada tuo kaulus neulottua ja koota saumat. Mutta tänään oli se päivä, että valmista tuli.
Violetit Baby Bornin vaippahousut. Mies löysi "Näin korjaat autoasi" -kirjasarjan välistä lankakerän, puikot ja puolivalmiin työn. Minulla ei ole harmaintakaan muistikuvaa mitä varten ne on aloitettu tai miksi ne olivat miehen kirjojen välissä. Pienet kirjavat lapaset ovat myös Baby Born-tuotantoa, pyydän huomioimaan, että olen nyt osallistunut lapaskuuhun ; ) Alla miehelle tulevat käsineet. Voisin pitää tässä heti vedonlyöntikisan, pysyykö hansikkaat tallessa A) päivän B) viikon C) seuraavaan baarireissuun?
(Minä veikkaan B))
Vanhemman tyttären karvaranneke. Nappeja ei huolittu tällä kertaa.
Pojan sukat Regian sukkalangasta, yksi niitä sukkakuun pareja. Lanka loppui harmittavasti kolme senttiä ennen kärkeä. Reunalla häämöttävät miehen sukat, ne on jo esiintyneet montakin kertaa, tällä kertaa ilman langanpäitä.
256926.jpg
Varsinaiset Lapaskuun lapaset ovat edelleen tässä. En ymmärrä miksi kirjoneule tökkii näin pahasti. Vuosikymmen takaperin neuloin eräs joulu kymmenkunta paria sydänlapasia, eikä se ollut ollenkaan hankalaa. Viimetalvinen lapasvaihtokin meinasi pissiä kintuille, kun tulin aloittaneeksi kirjoneulelapaset ja niidenkin valmistuminen oli todella pitkissä puissa. Poikakin halusi samanlaiset. *Huoh* jo valmiiksi....
(Akryylissä se vika on...aivan varmasti...)
256931.jpg
Jaa, että minullako muka sukkamania? Mistä te niin päättelette?
En osaa tehdä reiätöntä tiimalasikantapäätä, joten olen sinnikkäästi harjoitellut sneaker-sukilla. Sen sijaan, että olisin jotakin oppinut, olen onnistunut kehittämään aivan uuden ongelman: kärkialoitus! Miten tuo pitäisi tehdä, että se näyttäisi siistiltä?

Sitten muita uutisia: SNY muisti minua hienolla Niilo Pielinen -aiheisella kortilla ja kehoitti kärsivällisyyteen. Kiitos kortista ja odottelen kyllä, jännityksellä : D

Mies juuri muistutti, että olen luvannut kuulemma viimetalvena neuloa hänelle rattiin karvapäällyksen.
Menenpäs tästä sitten laatimaan semmoista. Hyvää viikonloppua kaikille, isien merkeissä!