Nyt mää oon niin onnellinen. Nämä väijyjät on viimeinkin valmiit ja ei enää tarvi pelätä lankakoria!
Ja Helmikselle terveisiä, tää on sitten tässä!
281344.jpg
Kamerassa patterit vetää viimeisiään ja keittiön kattovalaisimesta on palanut kaksi lamppua, joten en jaksanut yrittääkään tämän parempaa otosta.
Kypärälakki on valmistettu Nice Factor - neulontaohjeita -blogin ohjeella. Sinikirjavaa Isoveikkaa.
Lepakkolapaset Liisaa ja mustaa akryyliä.
Hahtuvapipo ja lapaset Vippelää ja hahtuvaa. En ole vielä huovuttanut niitä.

Kiitoksia kaikille kommentoijille edelliseen postaukseen. Liiks*
Muistatteko sen tapauksen, kun naapurin mummo tuli minua kesällä onnittelemaan perheenlisäyksestä? Täkäläisillä mummoilla lienee röntgenkatse, koska nykyisten asiatietojen pohjalla lienen ollut raskaana silloin toista viikkoa : D Vai näkyykö minun naamasta heti seuraavan päivänä? (Toivon totisesti, että ei...) Isänikin luuli minun synnyttävän kohtapuolin ja oli kovin hämmästynyt, kun kerroin että laskettu aika on maaliskuulla.

Minulla on oma motto, että hullu ei kamalasti yllykettä kaipaa ja tällä viittaan omaan mielikuvitukseeni. Olen saanut lukemattomat halvat huvit lukemalla lehdestä väärin, kuulemalla keskustelut/mainokset/laulujen sanat väärin tai sitten assosioimalla omituisesti normaalisti kuulemani asiat.
Tämän päivää olen nauranut paikallisen kaupan ilmoitustaululla olleella ilmoituksella "Ravintola Zombien Joulunavajaiset. Aaseja baarin edustalla perjantaina!" Baarissa on tupakointi kielletty elikkäs iso osa asiakkaista on jossakin vaiheessa baarin pihalla sauhukkeella. Nämäkö nyt ovat ne luvatut aasit...No ei, tiedän, että baarin omistajalla on kavioeläimiä koko joukko ja ne siis tulevat juomaan olutta perjantaina...eiku...Minulle tuli myös rintaliivimainos, jossa kaupiteltiin jotain pitsihörhelöä edullisesti kestotilauksena. Nimi pisti kummallisesti silmään -Anestesia-mallisto! Piti katsoa uudestaan ja sepä olikin Anastasia, se nimi. Kerkesin kyllä siinä välissä kuvitella mummoille sopivaa mallistoa nimellä Eutanasia, joten varoitan teitäkin, että kun minun mielikuvitukseni ottaa ja karkaa, sitä voi varovasti tiedustella seuraavana päivänä löytötoimistosta...