Tsempityksenne auttoi selvästi, sillä en joutunut -ainakaan vielä- vitriiniin näytille ; D

Siellä pohdimme lääkärin kanssa, johtuuko verenpaine väsymyksestä vai väsymys verenpaineesta?
Itse en osaa tähän vastata, koska en ole verenpainetautia ennen sairastanut, mutta kohollaanhan tuo alapaine on jo pitempään ollut. Lapsella ei kuitenkaan ollut mitään hätää, ja omapäisen luonteensa esitti tohtorillekin ja kieltäytyi kääntymästä, vaikka kuinka yritti patistella. (Luulin, että se survoo sen "mikrofonin" kohta mahasta läpi, kun sen verran rajusti töykki.) Kotona sitten pyörittiin senkin edestä, ihan vaan kostoksi ; )

Kaupungille en jaksanut sitten enää lähteä ja vaikka olin luvannut mennä serkulle kylään kahville, peruin senkin ja ajoin suoriltaan kotiin - arvatkaapa mitä tekemään? No nukkumaan tietenkin! (Kävin kyllä ensin anoppia tervehtimässä, hän on nyt siellä osastolla tutkimuksissa.)

Sitten pari tekelettä:
359869.jpg
359871.jpg
Ylemmässä kuvassa on se "Omapäinen Rinsessa". En jaksanut miettiä kunnolla noita kavennuksia ja tein siis jotain sinnepäin. Tuolleen lakki näyttää pöljältä, mutta ei onneksi enää, kun se on semmoisen päässä... (Voi että kun mun huumori kukkii taas!) Oikealla on eilen odotellessa loppuun neulottu miehen patenttineulepipo harmaasta Jussi-langasta. Luulin hävittäneeni Jussit Suuressa Sukkarumbassa, mutta harmikseni löysin erään asteroidipussukan sisältä vielä kolme kerää!
Alemmassa huonossa kuvassa on sitten "oikea" Rinsessa mustasta Nallesta. Lanka näyttää loppuvan kesken kaiken ja olenkin tässä paininut dilemman kanssa, että ostaako uusi kerä vai korvataanko loppu mustalla Woolilla. Sillä aikaa kun pähkäilen, joudun neulomaan jotain muuta...

Isän syntymäpäivä on viikonloppuna. Nyt pitäisi keksiä siis lahja. Neuloisinko pipon vai...pipon?
(On paljon mätää Tanskan maalla...) Oikeastaan minä osallistuin Pipoviikoille siksi, että aioin neuloa kummipojalle lahjaksi liekkipipon.(Ei sille lääkärinalulle ; D ) Ja siskon muksuille Jussi-pipot sukkien kaveriksi. Arvaa olenko aloittanut? No en. Poistun tästä sitten...