Meillä on nyt säpinää ja jännitystä. Jos ei päässä humaja kummasti (minulla), niin mies särkee kaikki sähkövehkeet, kuten nyt vaikka tietokoneen esimerkiksi. Eilen tultuani seurustelemasta Nukku-Matin kanssa, odotti olohuoneen lattialla yllätys: tietokone osina! Vaikka olen vakuuttanut miehelle, että meillä (Matin kanssa) on pelkästään platoninen suhde, oli sitten pitänyt (mustasukkaisuuttaan) tärvellä minun omaisuutta. Nyt tämä sitten toimii, jos ja kun, toimii. Ulkona on pakkasta likimain kolmekymmentä astetta, että kaikki te etelä-Suomalaiset, jotka olette märisseet talven perään, olkaa hyvä ja tulkaa hakemaan se pois, mieluiten ASAP!

Pipot tuntuu kiristävän...Minusta Pipoviikojen parasta on ollut tämä, että voi käyttää lankoja omista varastoista. Aina löytyy joka lähtöön : D  Mutta nyt ollaan tilanteessa, jossa sisaren lapsen Jussi-pipo kaipaa sinistä kerää, ja jos meinaa laittaa liekeiksi kotonaan (kummipojan pipoksi), on ostettava punaista Woolia. Tietysti voisin korvata langat jollain muulla, kotoa löytyvällä värillä/langalla, mutta jotenkin se ei ole sama asia. Kuten Rinsessa-tapaus osoitti. Musta Nalle loppui kesken kaiken ja neuloin pipon loppuun Woolilla, mutta kyllä rajakohdan huomaa selvästi, Wool on karvaisempaa.
368281.jpg
Pimeä kuvatus, mutta Jussi-pipo näkyy. Tässä odotellessa, että pakkanen vähenisi, neulomme jo ensi kuun teemaa varaslähtönä (ja apinoidaan toisia siinä samalla)
368282.jpg
Siksak-kypärää, ja kyllä aion neuloa vauvanvaatteita ensi kuussa. Surkea neulekäsialani tulee tuossa taas loistavasti näkyviin.
368296.jpg
Viikonloppuna kylläännyin myös tyystin neulomaan pipoja ja pitkästä aikaa otin sukankutimen esiin. Södera-sukat eivät olekaan aivan niin kesken kuin vähän aikaa sitten, vaikka noissa pakkasissa ei paljoa hypitä Merssi-sukissa ; )
368284.jpg
Keskeneräisiä korin pohjalta. Kirjoneule ja minä emme ole olleet aikoihin väleissä ja siksi yllätyin itsekin kovasti, kun aloin neuloa näitä lapasia ja kas, yhtäkkiä lepakot riistäytyivät valloilleen...Sitten alkoikin Pipoviikot ja lepakot jäivät.
368286.jpg
Illalla jatkuu Pako-sarja ja joskus se jatkuu myös täälläkin, hieman erilaisissa merkeissä. Tämä on olevinaan säärystin. Sisar löysi kyläillessään sen toisen, hukassa olleen Tennesseen, että ehkäpä -jonain kauniina päivänä- minulla on toinenkin hiha.

Sitten ilmoitusasia: Kisa päättyy keskiviikkona kello 24.00. Siihen asti on aikaa vielä vastata. Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken, ehkäpä tulevana viikonloppuna...