Mörököllin tuloa tässä odotellaan jännittyneenä!
Eilen lupasin arpoa jo, mutta täällä oli rankka lumisade, mies reissussa, eikä kamerassa pattereita.

Mutta ensinnäkin: Tadaa!
375141.jpg
Lärpäke oli oikeasti tuleva hattu. Olen halunnut pitkään neuloa tämmöisen, mutta en perinteisissä väreissä. Malli on Suuri Käsityölehti 3/04 -numerosta. Ehkäpä teen pojalle vielä tämmöisen siitä sinisestä Colorista, tai sitten en. Mallina toimii Nalle l. Mr. Brown. Vaikka "oikea" vastaus olikin näin tylsä, hatulla oli hyvät mahdollisuudet päätyä kaikiksi vaihtoehdoiksi, vaikkakin Oskari oli sitä mieltä, ettei Nalle tarvi housuja. "Sillä on jo karvaiset jalat."

Random number picker antoi voittajiksi seuraavat henkilöt: Satu U ja Rouva Oranssi!
Meemu saa erikoispalkinnon, koska hän pokkasi numeron 12 345!
Kiitokset kuitenkin kaikille osallistujille!

Sitten muuta asiaa, en ole aivan laiskana täällä ollut:
375220.jpg
(Pikatchulla unohtui naama pestä ennen kuvanottoa.) Tuo sinisempi Jussi-pipo esiintyi täällä jo aiemmin, silloin ilman tupsua. Tuon kirjavan Wool-pipon neuloin tuon kypärälakin ja tuon vaalenpunaisen Jussin välissä. Tupsuja en ole tehnyt aikoihin ja niihin menevä lankamäärä ällistytti. (Sudelta on näköjään nenä hukkunut  aikojen saatossa.) Seuraavassa lähikuvia:
375292.jpgTupsut roikkuu tyhmästi.
375297.jpg
Lisäksi tein äkkiseltään vielä keltaisen karvalakin. Tuossa se ompelua odottaa.
375300.jpg
Liekkipiponkin sain jo puikoille, ja siinä kävi se perinteinen. Jossakin vaiheessa olin hukannut sen juonen, missä kohti kuviokaaviota olin menossa ja nyt sitten joudun improvisoimaan loppupuolen. Tuskin saan sitä Pipoviikon merkeissä valmiiksi enää.

Vihoviimeisenä tunnustus: osallistuin mukaan Muoriskan kimppakivaan. Saisin todellakin ottaa itseäni niskasta kiinni, sillä tammikuun aikana hankitut langat ovat varmasti noin viiden kilon luokkaa, kun taas kulutetun langan määrä on tuskin puoltatoista kiloa, vaikka minuksi olen saanut yllättävän paljon loppuun asti tehtyjä neuleita tehtyä.