se suuri kansainvälinen salaliitto neulomisen estämiseksi! Postikusti nimittäin ovelasti kiersikin PYÖRÄTIEN KAUTTA ja meikäläinen sai oikean värisuoran:
105160.jpg
Pärjäisiköhän pokerissa tämmöisellä kädellä mitenkään? Invisiblen sain ilmaiseksi.
Invisiblestä sain aiheen kunnon jekkuunkin illalla, kun olin valmistanut siitä janojuomaa. Tytär sai kuulemma vatsanpuruja siitä ja pyysi vettä. Hahhaa, annoinkin mukillisen Kool Aidia ja pahaa aavistamaton lapsi joi ahneesti, kunnes silmät levisivät teevadin kokoisiksi ja rääkäisi "Tää on sitä...äitiii!!!" Olin sitten paha äiti koko illan. Pahaksi onneksi tenavat kerkisivät juoruta miehelle mehusta ennenkuin ennätin jekuttaa sitä...
Kun olin sitten illan JALKAPALLOLESKI, ajattelin tehdä puhdetöitä. Pikkuapulainen nro 1 oli leirillä ja pikkuapulainen nro 2 mökötti huoneessaan (katso edellinen luku), niin sain koolata aivan rauhassa.
Ja sitten järjestettiin haastattelu muuttumisleikkiin, ja seuraavat valittiin:
105163.jpg
Masentunut ruskea, toiveikas sininen, valkoinen hämmentynyt seiskaveikka ja nuoret luonnonvalkoiset lupaukset superwash safiria. Musta nalle karsiutui semifinaaleissa, liikaa asennetta.
105161.jpg
Tämä kaunotarparaati oli mukana siksi, että pappa betalar ja ei ole mitään, mitä amerikkalainen lääketiede ei voisi vielä korjata.(Poloiset piti pelastaa postista, mutta onneksi olivat älynneet sielläkin panna ne arvopostin joukkoon säilytykseen.) Tummansiniset kuitenkin päättivät olevansa ihan hyviä suomenruotsalaisia ihan silteensä, ei värjäystä.( Vaikka luulenpa, että Blasting Berry Cherry olisi tarttunut jopa tuohon ja siihen mustaankin, on se niin ärmäkkää!)
105164.jpg
Tässä on koko rippikouluryhmä esillä. Värjäsin vielä perjantaiaamuna 5 kerää sitä superwashia ja sitten 2 kerää ohutta tuntematonta lankaa. Olin aivan varma, että se on tekokuitua, mutta värjäytyi kuitenkin ihan mukavasti. Ja nyt seuraa paljastus: tavallinen mehukattikin käy mikrovärjäykseen! Minulla oli vain yksi pussi vihreää ja kerkeisin -pöljä kun olen- holvata kaikki keltaiset, ennenkuin tuli mieleen, että voi varmaankin sekoittaa sinisen kanssa. No, meillä oli päärynämehukattia, kaasin sitä asiaan ja tungin langan sinne. 2 * 2min mikrossa, ja mehu oli imeytynyt lankaan. Ei irronnut huuhtelussa yhtään väriä.
(Nyt pitää alkaa kyttäämään mehujakin sillä silmällä...)
105165.jpg
Näyttävät paljon samalta, vai mitä? Ja kuitenkin noita toisia on värjätty ensin kokonaan Lemonadella ja sitten on kaadettu päälle Orange ja Soaring Strawberry Lemonade. Toiset on värjatty suoraan Mangolla ja SSL:lä, ilman mitään kruusailuja. ja eri päivinä. Vierellä on Ice blue-orange.
105166.jpg
Vaalenpunaiset Sivillat eivät onnistuneet ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, ehkäpä olisi pitänyt käyttää räväkämpiä sävyjä. Joku voi tietyti kohotella kulmiaan, pitääkö värjätä THE SILKKIÄ. Pitää, jos se on tylsän väristä. Ja kun nyt Wetterhoffilla sattuu olemaan pelkästään tylsiä sävyjä kartassa.

Ettei tästä alkaisi ihan romaani tulemaan, päätän tämänkertaisen raporttini täältä Muppet-Laboratoriosta
tähän. Kiitämme seurastanne. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. *applause,applause*