Viimepäivät olen lojunut romaanien kera kesästä nauttien.
Saunasukat ja muut ovat siinä vaiheessa edelleen, mihin viimeksi jäivät. Raitasukat tulivat valmiiksi, sekä sen jälkeen toisetkin raitasukat kummitytölle, mutta muten on neulomiset olleet sivuseikka elämässä.

Mitenkä löydetään puhelin, josta on akku loppu ja totaalisen hukassa?

Eilen piipahdettiin sitten Ylivieskan Kärkkäisellä. Paljon tutun oloisia ihmisiä vilisi siellä ja miehen kanssa melkein lyötiin vetoa, että montako naapuria tällä kertaa tulee vastaan. Emme lyöneet, sillä kuitenkin niitä tulee. Kassalla huomasin kaksi  mummelia istumassa ja odottelemassa kolmatta henkilöä. Lähempää katsottuna mummeli oli isotätini (ja hänen ystävättärensä,) ja melkein satavarmana tiesin, että se kolmas "hukassa" oleva, on minun äitini. Ja olihan se. Enkä ostanut yhtään lankaa! Äiti osti yhden kerän helmilankaa.
Mutta naapureita ei näkynyt tällä kertaa. : )

Lidlissäkin kävin ja siellä pyöriessä tapasin sitten tätini. On se kätevä tuo ostoskeskus, tapaa sukulaisia ja voi ostella tavaroitakin siinä samalla! (En muuten ostanut halpaa olutta, kuitenkin epäilitte, mutta limsaa ja vissyä ostin)

Huuto.netissä olen menestynyt sen verran, että kohta on tulossa pussitolkulla Kool Aidia. Nyt vaan on se ongelma, että mitäs minä värjään niillä...

Lisäys kello 18:09

Jos sattuu jäämään ylimääräisiä Kool Aid-pusseja (mitä ei varmaankaan kovin usein käy), niitä voi värjäyksen sijasta käyttää Lidlin "vissyn" maustamiseen. Laitoin pussin Pink Lemonadea pulloon ja toimii kuin häkä ja on juotavaakin. Makean ystävät voi tietenkin maustaa sokerilla, mutta minä jätin väliin ja join raakana. Varoituksen sanasena sanoisin tässä, että kannattanee liuottaa Kool aid noin pariin desiin vissyä ja vasta sitten kaataa koko pulloon tai voi kastua, kuten eräs.
Mies kysyi, että pitääkö se vielä laittaa mikroon. Ymmärsin, että se oli tällä kertaa vitsi.