Koska en voi näyttää kuvia (paljastaisin muuten muutaman joululahjan), pitänee kiusata teitä omituisilla jorinoilla muuten vaan. Eikä minulla ole edes kamerassa akkuja, että muutenkin kuvat olisivat kortilla : D
(Sanaleikki, heko heko) Kortista tuli mieleeni, että poikani käyttää kameran muistikorttia musiikkikappaleiden tallenukseen ja siirtoon, käy kopioimassa kappaleen toisen koneelta ja tuo sen kamerassa kotiin (tällä toisella henkilöllä ei ole nettiä, muutenhan ne toimitetaan näköjään Mesessä). Sangen kätevää, enpä olisi itse tullut koskaan moista ajateltua!

Eilen sain leikkiä arjen sankaria, kun tyttäreni kokeili kiipeilytaitojaan ja sukelsi pää edellä puusohvan laitaan. Olenhan jo aiemmin kertonut huonosta verensietokyvystäni, vaan eilen osoitin urhoollisuutta ja kakistelematta tutkin mahdolliset vauriot ja todettuani ne melko vähäisiksi, "teippasin" pään kasaan. Nykyään jo tajuan, miten vähällä olen selvinnyt vanhempien lasten kanssa, ei katkenneita käsiä/jalkoja/hampaita tai tikkejä päähän. Nuoremmille on sattunut sitäkin enemmän.

Neuletöissä minulla näyttää olevan sisäisesti piilotettuna REPEAT-nappula. Kun teen jotain, esim. saunasukat, en vaan voi lopettaa siihen, vaan hetimiten pitää neuloa kahdetkymmenetviidet. Se on minusta outoa ja siksipä olen vältellyt erityisen suuritöisiä neuleita, kuten palmikkoneuleita : D
Mieheni on ollut urhoollisesti hiljaa lankaostoksistani viime vuonna, käytyämme Suuren Tupakkakeskustelun, vaan eilen alkoi jo tyyneys hieman rakoilla. Kieltämättä itseäkin hieman hirvittää, kun sohvien etc. alta ilmestyy kasseja, joissa on kerä tai pari  ja sitten kun niitä kasseja on kasassa noin kolmisenkymmentä kappaletta ja tietää, että nämä on vain niitä kiertäviä asteroideja tässä suuressa lankagalaksissa...Joko se Hamsterikuu kohta koittaa?