Yritin sitten eilen päivitystä. Enpä lukenut etusivua. Ällistelin sitten mikä mättää, kun tekstiä ei tule laariin. Selvenihän se sitten myöhemmin, että Vuodatus on "lakossa". Aamutuimaan sitten yritin uudestaan. Kirjoitusta tuli ja sitten töppäsin yhden linkin kanssa. Kun rupesin poistamaan sitä viallista linkkiä, pyyhin vahingossa koko litanian poikkeen. Sitten oli mieli niin musta, että piti poistua ulos ja olla ajattelematta koko masiinaa, etten pilko tuohuksiksi. Kokeilen taas ja jos nyt menee pieleen, saa olla.

Arpajaisvoitot ovat edelleen täällä, valitan folks! Oma henk.koht.elämä on ollut täynnä säätämistä ja hästäämistä viime postauksesta alkaen, että tämä blogielämä on joutunut antamaan myöten. Antakee armoa!
Viime viikolla meikälle tuli taas lisää ikää ja sitä sitten juhlittiin asianmukaisin menoin ja riitein. Miehellä oli bollinpeluuta monena päivänä ja olin yksinhuoltajana. Esikoinen lähti kouluun toiselle paikkakunnalle ja sitä piti varustaa kuin napajäätikon valloittajaa matkaan. Että auton matkamittari on Kalajoen reissun jälkeen pyörinyt kuin hullun silmä. Nyt ehkä alkaa kuitenkin normalisoitua elämä, mutta huom "ehkä".

Neuleita ei ole syntynyt eikä valmistunut, mutta tänään loin uusia silmikoita puikolle ja sitten aika näyttää tuleeko siitä mitään. Serkun häät kummittelevat nurkan takana. On se kumma, että vuositolkulla ei kukaan mene naimisiin ja sitten yhtäkkiä on kolmet häät. Kaksi jopa samana päivänä, että oli sitten vielä tämä extranumero kumman-juhliin-sinä-menet ja eihän-minua-ole-sinne-kutsuttu. (Isän kaksi veljenpoikaa, eivät ole veljekset, menivät samana päivänä naimisiin aiheuttaen ankaraa stressiä sukulaisissa)

Päätän tämän jorinan tällä kertaa tähän.  ; )