Viikonloppuna aioin viimeistellä huivivaihtohuiviani. No, ei mennyt ihan nappiin niin.
Olin viikonloppuna anoppilassa kylässä ja lähtötohinassa unohdin käsityöpussin kotiin. Ja koska miehellä oli kiire jalkapallopeliinsä, sitä ei tietenkään palattu hakemaan. Ja kun hauskaa oli, sillä tiellä oltiin pari päivää.; )

Tänään ei oikein jaksanut mitään, ja kun toisia sukulaisia odoteltiin kylään, ei oikein osannut tarttua mihinkään. Viime viikolla tilattu pakettikin kopsahti postista, Lankalinja lähetti värjärin aineksia
132346.jpg
Merinosilkiä, kun kaikki muutkin blogistaaniassa on sitä viimeaikoina tilannut ja jos nyt vihdoin saisin sitä stoolaakin aloitettua. Regia Silkiä pellavanvärissä, kun ei vaaleampaa saanut ja Lanettia, koska pidän siitä. (Värjäsin jo illalla Regiat ja Lanettit, joudun värjäämään Regiat uudelleen, kun niistä ei tullu mieleiset : (  Merinosilkiä en uskaltanut yötä vasten alkaa läträämään.)
132345.jpg
Suttukuvaa. Tässä on kool-aid -sukat seiskaveikkaa, jotka löytyivät sieltä Tiinan päivä -blogista. Keskellä toinen marmelaatiraitasukka, siinäkin koolattua lankaa Superwash safiria. Reunimmaisena Forsellin 4-ply -langasta saunikset nuoremmalle neidille. Ympärysmitta ei ollut paljoa pienempi kuin Nallesta neulottuna, mutta samalla määrällä kuviokertoja tuli lyhyempi terä. Sekin olisi auttanut tietenkin, jos olisi pienentänyt puikkokokoa.
132344.jpg
Tässä on se kilpaileva raitasukka seiskaa koolattuna ja Ryijylankaa. Olisin tehnyt Oskulle toiset raitikset näistä, vaan ei taida riittää tuo valkoinen lanka.
132347.jpg
Ja koska minun pitää aina olla säätämässä, piti kokeilla saako Sauniksista pikkutytön kokoiset yhdellätoista silmukalla puikolla. Avuksi tietty Opal Regenwald Leppäkerttu (mikä lie saksaksi olikaan) ja kakkosen puikot. Onnistuu. Mutta pitsineuletta ei pitäisi ikinä neuloa raitalangalla. Tulee tosi kamalaa.

Ensikertaan yritän saada kuvaan vaihteeksi jotakin muuta kuin sukkaa. Mutta huomaatteko, mulla on uusi (ja tosi kallis) pöytäliina?