Kun posautin kuohuviinipullosta Vappuna korkin auki (ja tietysti siitä simat kartanolle pari vieressä istujaa kastellen), en arvannut, että ammun samalla lähtölaukauksen KaikenMaailmanKissanristiäisten putkelle. Sitä on nyt vietetty Äitienpäiviä, keskimmäisten ysi- ja kymppisynttärit, yhdistetty 33v. juhla, jossa sisar täytti 30 ja sisarentytär 3, (vai oliko se toisinpäin), lakkiaisia, valmistujaisia, 2v. synttärit, lattiatalkoot, rippijuhlat, juhannus ja nyt miehen melkein-nelkyt syntymäpäivät. Siinä välissä ehti vielä syntyä yksi sisarentytärkin lisää ja töissä on tehty koko ajan täyttä viikkoa, joten oma aika neulomisineen on ollut todella kortilla. (Melkein nelkyt -juhlia ei aiottu juhlia mitenkään, vaan kun vieraat kutsuivat itsensä kylään...)

Että ingen kuvia, folks.

Mutta Ufo-rintamalla kuuluu todella iloisia uutisia, olen taas onnistunut aloittamaan noin tusinan uusia neuleita! (Olen kuullut huolestuttavia uutisia, että taas on ollut kansallisia salaliittoja Neulestaniassa Ufojen nitistämiseksi, joten olen saanut urakoida oikein hiki päässä.) Ufoilussa suureksi avuksi on ollut mieheni, joka avuliaasti lattiatalkoiden ohessa kantoi korillisen keskeneräisiä töitä varastoon pois edestä, ja koska ne ovat siellä pois silmistä, täällä sisällä voi aloittaa uutta, eikö niin?

Sama mies (niinkuin niitä nyt olisi oikein pinossa, mistä ottaa : ) on suuresti auttanut myös uuden langan ostossa, sillä hän oli ängennyt lankasäkit niin korkealle hyllylle varastossa, etten yllä enää niitä lenomaan. Ja koska ei pääse varastojaan tutkimaan, joutuu ostamaan uuden varaston vai kuinka? (Selitin tämän miehellekin kärsivällisesti, kun rähjäsi, että miten voi tulla taas paketti Novitalta.)

Jos joku hienostelija nyt kauhistui, että yäk Novitaa, niin voi ystävällisesti lähettää kaikki alpakkansa ja kasmirinsä tänne hyväntekeväisyyteen, kiitos. Jättäkää yhteystietonne kommenttilaatikkoon : )

Toivottelen kaunista kesää kaikille, vaikka täällä onkin satanut melkein keskeytyksettä koko kesäkuun. Uusia päivityksiä en heti uskalla luvata, mutta minullakin on kesäloma luvassa heinäkuun puolen välin jälkeen. (Toivottakaa onnea, että työt myös jatkuisivat vielä kesälomankin jälkeen...)