Tällä viikolla on tuntunut valmistuvan moniaitakin neuleita. Se johtuu vallankin siitä, että olen luonteeltani enemmin sellainen non-stop -neuloja, että on useita töitä kesken, eri huoneissa jopa eri työt ja uusia aloitetaan ahkerasti. Jotkin valmistuvat pian, muutamat vuoden viiveellä ja jotkut eivät koskaan : ) Sitten on välillä näitä "lottovoittoviikkoja", jolloin useampi meneillä ollut valmistuu perä jälkeen.

977661.jpg

Takimmaisena ollut Buttony valmistui kyllä jo paljonkin aiemmin, vaan olen empinyt tuon kauluksen kanssa, se näet löpsöttää typerästi. Aioin nimittäin ottaa ja leikata pois, poimia silmukat ja neuloa uudestaan. Virhe masensi ja niin hautasin työn kaappiin odottamaan sitä "jotain kaunista päivää". Tyttö kuitenkin löysi sen ja hänen mielestä se oli sillä hyvä, joten mikäs siinä, napit kiinni ja pitoon - kun kerran saaja on tyytyväinen. Kuvaan ei halunnut tulla tällä kertaa : )

Keskellä on Raitaritari Villapeikon blogista. (Edellisestä postauksesta puuttui linkit kokonaan, kun joku näppäränäppi kerkesi painaa julkaise-nappia ennen aikaansa.) Tässäkin on turhan löysä kaulus, että ehkä seuraavan ylhäältä aloitettavan neulon pienemmillä puikoilla kuin ohjeessa sanotaan. Tämä on hiukan liian suuri Papulle, että ehkäpä neulonkin vielä toisen tämmöisen...

Päätin neuloa sitten nökkösistä jotain ja se jotain muotoutui sitten pipoksi. Lankahan loppui kesken heti alkumetreillä, joten lopuksi purettiin eräs kesällä aloitettu haalarin lahje ja jatkettiin sillä. Hoksaavaiset huomaavat, että kyseessä on Lidlin Colorado. Mallasin Papun päähän, mutta miten sitten toteutunut versio oli sentin liian suuri, on täysi mysteerio minulle!

977666.jpg Postipoikakin muisti minua tällä viikolla kiitettävästi. Anne oli käynyt ulkomailla ja minä kiirehdin heti ostamaan tuliaisia. Ihanan pikkuiset sukkapuikot (nyt näitä saa jo Vuorelmaltakin, mutta paljon kalliimmalla!) ja Revontuli -lankaa! Merinosilkkiä odottaa eräs toinen pienen ikuisuuden odottanut projekti.

977662.jpg Huuto.netissä on tullut uudistuksia. Eräs niistä on osta heti -toiminto. Niinpä minäkin "ostin heti" nämä Pirkkalangat kun silmiin osui. Hintakaan ei ollut paha alle 20€ ja postikuluitta! Harvoin osuu näin makeita kauppoja omalle kohdalle. (Osta heti -toimintohan toimii vain jos sen on myyjä määritellyt, ei siis koske kaikkia kohteita automaattisesti. Ebaysta tuttu varmaankin monille.) Yleensä en kovin pidä murretuista väreistä, mutta nämä on ihania!

977660.jpg Pikkulapasiakin piti tehdä. Nämä hukkuu meillä vielä nopeammin kuin teinin hanskat. Kirjavat ylhäällä on Supercoolista, woolit on viimeviikolta ja tummat Fabelia. Tummat piti tehdä, kun mies jo vähän marmatti, että pojalla ei ole miehekkäitä värejä. On se kauheeta! (Sanotaan Enskan äänellä.)

977659.jpg Jo lopuksi kuva-arvoitus: mitähän lienee mansikkajäätelöstä olla tulossa? ; )

Vähänkö uusi Ulla on upea, jei!