Aiheen kunniaksi paljastan itsestäni synkemmän puolen:

465215.jpg

Törkynurkkaus. Olen muuten "muuttanut", aiemmin olin pesiytynyt olohuoneen toiselle puolelle, vaan huono valaistus ajoi minut ikkunoiden lähelle. Langat ovat ympäri olohuonetta, vieraiden ällistykseksi. Vaikka en kylläkään ymmärrä mitä se kellekkään vieraalle kuuluu, mitä asukas omassa olohuoneessaan säilyttää. Joillakin jopa kuolleita sukulaisia purkissa. Ameriikoissa on se. (Eilen tuli. Pasila. Televisiossa ohjelma on se.)

465228.jpg

Olipa vaikea ottaa kuva niin, ettei sohvan läikät näy. Seuraava projekti sarjassa "Akryylit kiertoon". Oskarin puseroa tehdään, idea varastettu Helmikseltä (se hieno pojan samos-pusero) Lankana Novitan Pirtaa, on joskus myyty myös nimellä Sukkis. Tähän tulee vielä punaisiakin raitoja, tai niin on aikomus. (On myös hankalaa kirjoittaa yhdellä kädellä, kun vauva päätti tulla kaveriksi tähänkin hommaan.)

465255.jpg

Hiukan on suttuinen kuva, suonette anteeksi. Kahvinpapu tarvitsi lakin, koska saadut olivat liian isoja. (Papu painoi syntyessään n. 2,5kg ja kotiinlähtiessä n. 2,3kg, että vaatteet olivat muutenkin ongelma : ) Mallia otin Nice Factorin kypärälakista, mutta koska tietokone oli silloin telakalla, jouduin muistelemaan ohjetta omasta päästä. Elikkä siinä ei ole kavennuksia kaulalla ja ribbiä on neulottu ylös asti. Kolmosen puikoilla Lanettia tikutin, aika nopeasti se kuitenkin valmistui. Lapaset on perusputkea.  Malli ei suostunut kuvattavaksi ilman tuttia. Tämä ei ole ihan eilispäivän tuotoksia, mutta esitellään nyt, kun ei ole oikein kummempaakaan : )

Russian poijjaat  on innostuneet lähettelemään p-kommentteja minulle, onko teillä samaa ongelmaa? Ja vaikka minusta onkin mukavaa saada palautetta, en kuitenkaan tämmöistä halua. Kuinka siis torjun tämän? Ideoita kellään?

Ja loppukevennykseksi vinkki kaikille huovuttajille! Peskää pesukoneessa Wetterhoffin Sivillaa. Ja kyllä huopuu. (Anoppi kävi kylässä ja vei pyykkiä kotiinsa. Kellokukka -huivi joutui epähuomiossa mukaan ja tuli kolmiohuopana takaisin. Tähän kohti tulee tuma sana.)