Kukahan se messusi isoon ääneen boikotoivansa langanostolakkoa Oulun Käsityömessujen takia? Kukahan oli tämä henkilö? Tuleeko mitään mieleen?
Ja ajatelkaa kuinka lähellä olinkaan, jopa kaupungissa paikalla ko. tapahtuman aikana, mutta hoitohenkilökunta eväsi minulta jopa retken kirjastoon -hei, matkaa oikeasti noin 100 metriä!- joten arvelin olla ehdottamatta pikku retkeä kaupungin suuntaan. Vaikka olenkin aivan varma, että muutamat kerät lankaa olisi vaikuttanut laskevasti verenpaineeseen!
Joten olinkin sitten koko helmikuun ostamatta lankaa, ihan vahingossa.

Sain kuitenkin 1,5 kg lankaa, sillä osallistuin Muoriskan järjestämään kimppatilaukseen ja sieltä ostin tuon 1,5kg talviyllätyspaketin. Hieman kyllä hirvitti, että mitä kamalaa sieltä sitten tuleekaan, mutta yllättävän hienoja sävyjä sain, vain yksi ruskea ei ollut mieleeni, mutta sen voin lahjoittaa aina äidille tai anopille, ettei siitäkään kerkeä mitään päänsärkyä tulla. Paketin pääsin aukaisemaan sitten tullessani kotiin, mutta oli mukavaa odotella ja arvailla.
Mies oli toteuttanut itseään ja vienyt makkarin "muutamat laatikot" varastoon sillä aikana, kun en ollut täällä kinaamassa. Ja oli kauhean omahyväinen, että minun oli ihan pakko kiusata: Haa, nythän kun tänne mahtuu, voin aina ostaa lisää!