Joh, kyllähän se vain sairasteluksi meni, vaikka kuinka harasin vastaan. Talvikin tuli tänne viikonloppuna ja aikoi oikein pysyvästi, kun satoi toista päivää reilusti. Tänään kuitenkin on lääsännyt perinteisesti vettä, että lumet ovat saaneet kyytiä.  Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
Mutta onneksi sain postia:232677.jpg
Ihana SNY oli tekaissut minulle tällaiset talviasusteet. Sain myös valkosuklaata ja limesuklaata.
Ystävä oli huomannut, että huivivaihtohuivini on oranssi, joten hän teki yhteensopivat asusteet.
Kiitos kovasti, nyt ei äkkinäinen talventulo haittaa!
232685.jpg
Lankalinjan lähetys kopsahti myös laatikkoon, kylläkin jo perjantaina, ja yhdestä kerästä tulikin jo sukat.
Sukkamaakari oli sitten laskenut langankulutuksen päin honkia, eihän yhdestä kerästä nyt sukkia saa! Tai ei ainakaan 50g kerästä. Eikun lisää tilaamaan. Hohhoi. Posti toi myös salaista hys-hys-postia, siitä sitten enemmän ensi kuun puolella. Jos en sitten vallan unohda kokonaan...
232689.jpg
Simo Sukkatehtaalta moi... Appipuolikkaan, anopin ja apen sukat. Ja nyt näette mitä vaaroja Jussilangan käyttöön sisältyy: vaikka kerät näyttivät kaupassa samanvärisiltä, ne eivät sitten olleet sinnepäinkään. Ja aivan uhasta neulon sitten erivärisestä loppuun, tuota samaa väriä kun ei tule ikinä löytymään mistään. Tiimalasikantapää ei oikein onnistu minulta, ensimmäisen osasin vahingossa tehdä siististi, sen jälkeen en ole reiätöntä saanut aikaan. Siksi anopin sukat piilottelevat tuossa keskellä. Vielä on tekemättä isän, papan ja talon isännän* sukat.
232697.jpg
Tässä joku aika sitten norkoilin Novitan Neulomossa, ja sieltä tuli ostettua nämä. Minun kohdalla Langaton Lokakuu ei sitten toteutunut lainkaan.
232701.jpg
Södera-sukka odottaa parempia aikoja ja että kintun omistaja olisi sukan kanssa yhtä aikaa kotona.
Pohjekavennukset alkaisivat ja sukka on teinin jalkaan...ei siis voi käyttää omaa jalkaa stunttina. Huomattava paksuusero : D Taustalla häämöttää Oskun tekemä etana, sävy sävyyn.
232705.jpg
Miehen tuomat tuliais-Liisat. Näistä puhuttiin joskus aiemmin. Missio on vielä hakusalla.
232709.jpg
Hard rock hallelujaa! Joko se Halloween on kohta? (Ainakin teinit muistuttavat syntymäpäivistään...)
En ole koskaan ollut kovin säännöllinen ihminen, joten lasten syntymäpäivien osuminen samalle kuulle on ällistyttänyt ystäviäni vuosikaudet. Vanhemmat lapset ovat marraskuun lapsia ja nuoremmat toukokuun. Ja arvatkaa onko siinä välissä isän- ja äitienpäivät? Hei hulinaa...