ja itsellä keveämpi mieli. Toivottavasti vaatimattomista lahjoistani on jotain iloa kaikille vastaanottajille!
Huivivaihtohuivinikin on lähtenyt vihdoin viimein omistajalleen. (Damn vieköön sen kirotun kameran, kun ei kuvia saa. Tai itse asiassa on vissiin vienytkin jo...)

Regia Silk riitti mainiosti kynsikkäisiin (50g kerä) ja jopa semmoinen harmittava nökkönen jäi.
Ranteissa käytin sitä Saunasukasta tuttua valepalmikkoa ja selkämyksessä 3n-3o-3n ja se kolme oikein yhteen joka kolmas kierros- hässäkkää. Viikonloppuna otin neulomisesta vapaata. Sen sijaan kahlasin läpi Robert Jordanin Ajan pyörä -sarjan 22. osan. Tämä sarja on varoittava esimerkki siitä, miten voi käydä fantasiamaailmassa, hyvästä alusta lässähtäväksi pannukakuksi. Joskus viidennentoista osan kieppeillä vannoin, että saa minun puolesta olla, en tasan lue enää yhtään eeposta. Mutta kummasti aina kohdalle sattuessa kirjaan tarraa ja joka kerta huomaa, miten hukkaan heitettyä aikaa se taas olikaan.

Kun sain nuo kynsikkäät pois käsistä ( ; ) kielikukkanen) päätin testata mun sisälukutaitoa ja nappasin sitten Kellokukan-ohjeen esille. Sehän löytyy Mielityn blogista, missä on myös tuo ihana Liisan lilja -huiviohje. Langaksi otin sen vaaleanpunaisen Sivillan, jota olin itse vähän tuunannut Kool-Aidilla.
105166.jpg
(Vanha kuva galleriasta, vasemmalla Sivillat)
Päätin kokeilla ensin suomenkielisellä ohjeella, ennekuin uskaltaudun sen Flower Basket Shawlin kimppuun. Minulla kun on se tosi hieno taito "tulkita" ohjeita, tästä on ollut puhetta jo aiemmin...
Voi, kun olisi näyttää kuvat teille siitä minun tulkitsemastani ensimmäisestä Wawysta. Tai Bibosta.
Hymyilyttää itseäkin, Wawyyn ei tullut mutkan mutkaa. Jossakin meni pieleen, mutta meillähän ei pureta! Bibossa innostuin tekemään ne nostetut silmukat väärään suuntaan ja joka kerros. Olihan kavennuksissa sitten säätäminen...

Postisetä toi minulle eilen Sivillaa lisää luonnonvalkoisena ja Sofiaa samassa värissä. Loppuviikosta on toivottavasti tulossa valkoista ja luonnonvalkeaa Opalia. Myös Lankalinjalta on postia tulossa, Lanettia ja Regia Silkiä. RRRRRakastan silkkivillaa! Sitä ei ole koskaan liikaa! (Paitsi miehen mielestä tietenkin, mutta siltä ei nyt kysytty) Värjäystä on siis luvassa, vaan milloin, sen näkee sitten. Viikonloppu menee taas juoksentelussa pitkin maailmaa, pojalla on ensimmäinen keikka (!), paikkakunnan omat hurlumhei-Perttulinpäivät, muualla maailmassa Venetsialaiset ja se serkku, kun halusi naimisiin päästä, naimisiin pääsee siis lauantaina. Huokaisu. (Miksi ei muka mikään muu viikonloppu käynyt?)

No marinat pois ja töihin.  : )