Kyllä täällä vielä neulotaan...

949511.jpg

Kellään ei taas ollut muka käsineitä ja niitähän sitten piti neuloa. Rinsessalapasista tuli vahingossa eri paria, joten niille on nyt tulossa oikeankokoiset parit : 9 Sinisissä sormikkaissa, Wolle Hartmutt-lanka loppui, joten piti jatkaa erivärisellä Regialla loput. Luonnossa ero ei ole noin silmiinpistävä. (Kuvasta puuttuu Papun Neliraitawooli-lapaset.) Kerällä on kuvassa semmoista tekemistä, että sekin on neuloutumassa sormikkaiksi.

949513.jpg

Huivejakin on neulottu. Mittumaaria Dropsin Alpacasta. Fifi 3:sta Annen kirpputorilta hankitusta langasta. (Tein vaihdantataloutta ja ostin kolmella parilla sukkia kasan lankaa! Sukista ei ole kuvaa otettuna.) Aku Ankkaakin on luettu jossain välissä.

949516.jpg

Neulojan apupöydällä odottaa tämmöinen keko. Iso huivi on edelleen pingoittamatta, koska ei ole paikkaa, minne sen voisi lapsiturvallisesti laittaa. (Joskus on saattanut mennä suuhun makeinen, eikä pelkästään sormi.) Nallet haluavat uraneuvontaa. Neulojan mies on huolehtinut oman kortensa kekoon ja tuonut pöydälle reumakirjansa. Ja kuten näette - en huijannut teitä kerällä...

949520.jpg

Ja sitten teemapala: Jos joku ei vielä ole huomannut, että Tapion Kaupan nettisivut ovat auenneet... Ostin näin aluksi varovaisesti "vain" pari kerää Maijaa, SisuGlitteriä, Lanettia ja RegiaSilkiä. Kohta tilaan sitten tosissani ; )

949521.jpg

Ja tottakai vielä esitellään Neulojan uusi salainen neuleystävä! Neuleystävä mielellään riistää kerän äidiltä pois ja kuolaa siihen -langasta viis- Neuleystävä yrittää myöskin omia puikot omaan käyttöönsä = suuhun, vaikkei ystävä olekaan tiettävästi aasialainen!