Alku meni ihan lupaavasti. Jopa sunnuntaille asti selvittiin ilman mitään suurempia haavereita, mutta sitten...

Oskari putosi kiveltä toisen kiven päälle. Pää vuosi verta, takaraivossa reikä. Ja ei muuta kuin päivystykseen. Meillä päivystys ei olekaan mikään läpihuutojuttu, sinne on ensinnäkin 120 km matkaa ja koska se on 20 muunkin kunnan päivystys ja lääkäreitä on tavallisesti noin 3 kappaletta, voitte päätellä siitä jonotusajan, vaikka päävikainen pikkupoika meneekin aika kärkeen listalla.  Pojan päähän ommeltiin sitten 3 tikkiä, että hurjasta vuodosta huolimatta vähin vammoin selvittiin tälläkin kertaa. (Täkäläiset ambulanssikuskit tuntevat meidän Oskun jo vakiopotilaana.)

Sen lisäksi, että poltin nahkani auringossa tänäkin kesänä, eksyin Novitaklubin sivuille. Neulomossa oli eräällä nimimerkillä myynnissä raanulankaa ja arvaa sorruinko? Kyllä, kyllä vainen. Eikä siinä vielä kaikki, sorruin vielä  uudestaan Vuorelmankin sivuilla. Olen ollut itsekseni lankalakossa lujatahtoisesti melkein kaksi kuukautta, edellisen kuun ainoa ostos oli 30 kerää Suvia kolmessa eri värissä ja nyt tämä lässähdys! (Tavallisesti meikä huutaa Huuto.netin yksinään tyhjäksi)  Raanulankaa oli muistaakseni 2.6 kg ja Vuorelmalta tulee 600g Vetoa ja Ryijylankaa. Varastoja olen tuhonnut juhannuksena kahden sukkaparin verran, eli noin 100g (aika yläkanttiin arvioituna) Hmm...No okei, 70g (toiset olivat vauvan sukat). No niin, ymmärtänette villakoiran ytimen? Olen salamannopea ostamaan lankaa, mutta en ollenkaan niin nopea neulomaan sitä.

Sitten mokelsin rantakäsityöpussini päälle jotenkin kummallisesti (Ei, en ollut juonut yhtään siideriä tms.) ja siitä seurauksena sukkapuikko upposi pohkeeseen. Tuntui samalta kuin oma koira olisi purrut! Mieli teki viskata koko säkki järveen, mutta koska siellä oli itsevärjäämiä lankoja, en raaskinut. Nyt kyllä ostan ne Addit, ne pyöröpuikot ja sukkapuikot saavat jäädä pimeään loukkoon unohduksiin maailman tappiin saakka.

Kalevassa oli iso keskiaukeaman täysi kirjoitus hobitti-ihmisistä juhannuksena. Metkaa ajatella, että niitä olisi joskus ollutkin oikeasti olemassa...Sitä pähkäillessä voisin pähkäillä mitä aion pukea ylleni serkun häihin. Mitäs sanoisitte tästä mallista? ( Helle ja Golden Cap tekevät tehtävänsä....)