Tekniset ongelmat eivät ole koskaan olleet minun vahvinta aluetta. Arvaatte, että pääsi muutama ärräpää suusta, kun kirjoittelin tänne iltapäivällä ja Vuodatus oli asiasta eri mieltä. Nytkin on semmoinen jakomielinen olo, että maksaako vaivaa ollenkaan, tämä p**** tekee taas sen tempun kuitenkin. Voisinpa melkein sanoa, että tässäkin pätee työkaverini opettama viisaus, joka on erittain yleismaailmallinen ja pätevä: JOS SE EI OLE RIKKI; ÄLÄ KORJAA SITÄ!!! Olen ollut tähän asti ihan tyytyväinen Vuodatukseen, ylläpidolle terveisiä, joten mitä ihmettä tämä pelleily nyt oikein on?

Sitten neuleasiaa, sain ennakkoperintöjä äidiltäni ; )266998.jpg
Äitini on erittäin etevä kirjomaan ja nyt hän on kovin innostunut hardangerkirjonnasta. Hän arveli, ettei tule paljoa neulottua ennen joulua, joten pääsin pussukan omistajaksi. (Joku sisaristani näyttää saavan pöytäliinan joululahjaksi, se en ole minä, koska sain viime vuonna...) Sain myös epähuomiossa virkkuukoukun, kun se oli unohtunut kerän sisään. Sen taidan palauttaa, minulla on virkkuukoukkuja kotona itsellä piisalle asti. Enteellisesti näistä on tulossa käsineitä...
267066.jpg
Äitini onnistui käymään Virossa tuomatta ensimmäistäkään kerää lankaa tuliaisiksi! Kun protestoin asiasta, oli äidillä pätevä selitys: no, ei ne nyt niin ihmeellisiä siellä olleet...(Kaikkea muuta sitten kyllä saatiin, en minä ollenkaan valita : ) Äiti oli sitten käynyt paikallisessa lankakaupassa ja ostanut valkoista Sisua minulle, kiitos äiti.
267102.jpg
Näitä jo uhkasinkin tehdä. Huovutin jo nuo isot kertaalleen, mutta nelikymppinen pesu ei riittänyt. Tällä kertaa päättelen kuitenkin ensin, edellisellä kerralla en malttanut, ja laitan kuumempaan pesuun. Lankana Vippelää kahta väriä ja Pulkkilalaista villaa, kehrätty Pirtillä. Pienissä on samaa lankaa, eri värisinä vain.
267122.jpg
Keskeneräisiä, osa 333. Keskellä esittelyssä ne kerät, jotka joskus aiemmin kerroin värjänneeni.

Nyt en jaksa enempää sepustaa, luovutan ja siirryn takavasemmalle.
Neulokaahan ahkerasti, tontun kurkkivat ikkunoidenne takana!!! : D