Edith-täti sääti muutamaa laatikkoa. Muuta päivitystä ei aamun jälkeen ole tehty.

Tämä on vanha ja viisas sananlasku, ja kovin totta.
No, onneksi Helminalle on taitava yllyttämään ihmiset kaikkiin hullutuksiin ja nyt sitten mennään Lapaskuuta.
Minä olin suunnitellut kyllä kaikkea muuta kuin lapasia, mutta onneksi minulla on kesken muutama paripuoli sormikas ja niilläkin saa osallistua : D Ja ehkä saan ne Lepakkolapasetkin vielä tehtyä...

Neulojan tiistai oli hektinen ja jännittävä päivä, siitä kerromme lisää myöhemmin. Eilisen neuloja käytti toipumiseen tästä jännittävyydestä. Vanhana ei ole niin kestävä enää kuin luulisi.
253664.jpgKarvapäät, karvapäät, tanssikaa nyt karvapäät... Ellaa ja Aleksia mukaillen : D Olin viikonloppuna ahkera ja tuhosin karvalankaa varastosta melkein neljä kerää. Tässä yksi karvapää lähdössä kouluun. (Ziinan blogissa on oli melkein identtinen, olen varastanut häneltä...) Lankana v.pun. Gigi ja Wool.
253665.jpg
Toinen karvapää pelaa. Päätin kuluttaa langat kokonaan, ei mitään nökkösia jätetä, tehdään vaikka patalappuja, jos ei muuten. (Se on jo sitten ihan oma tarinansa sekin...) Muutaman rannekkeen sainkin tehtyä, vielä on jäljellä karvalankaa. Tähän lakkiin käytin vanhaa, marinoitunutta Tangoa, vaaleansinistä ja tumman turkoosia Real Shetland -vintagea. Rannekkeessa on valkoinen Gigi ja minttu Wool.
253669.jpg
Sukkakuun aikana aloitin kymmenen paria sukkia, yksitoista, jos Söderat otetaan mukaan. Kuudella parilla oli deadline, tässä viimoset niistä. (Valmiiksi sukkakuun aikana tuli kuitenkin seitsemän paria.)
Mies valitteli käsineiden puutetta ja eihän siinä auttanut kuin nolona neulomaan. Toinenkin on jo melkein valmis. Tyttären karvarannekkeet nappikukilla. (Tämänkin idean varastin. Omat tuotokseni vaan eivät ole niin upeita kuin alkuperäiset.)
253676.jpg
Karvalakkeja oli niin hauska neuloa, että niitähän tuli oikein urakalla. Tyttäret tappelivat siitä vaaleanpunaisesta niin railakkaasti, että toisen piti saada ihan oma. Valkoinen Gigi ja minttu Wool. Ja minäkin halusin, papukaija-Tango ja tumma vaaleanpunainen Wool. Tänä vuonna päästään Chewbaccan joulukorttilistalle! Nyt ei yhtään Gigi-kerää kummittele nurkissa, mutta Tangoa löytyy vielä. Työn alla on siis karvalakkeja koko suvulle : D

Minun pitäisi mennä siivoamaan, mutta arvaapa nappaako? No ei...