Välillä vauva vetaisee hiukan pitemmät päiväunet, joten "pikkuaskartelulle" jää aikaa. Sairaalassa mukana kulkenut sininen Palma muotoutui lenkkihuiviksi (uusin Novita) toissapäivänä. Olin taas lukaissut ohjeen pikipäin ja tarkempi tarkastelu osoitti, että huivi virkataan kaksinkertaisesta langasta. Kotoa sitten löytyi Palman ensivuosilta peräisin olevaa vaaleansinistä kaveriksi ja huivikin valmistui. Teini ei pistänut ollenkaan pahakseen hörhelöhuivia, olen jopa yllättänyt hänet lepertelemästä vauvalle! Toinen tytärkin halusi sitten oman huivin, ja siihen sitten tarvittiinkin enemmän improvisointia.
Minulla oli sitä uusinta pinkkiä täysi kerä ja puoli kerää viimevuotista tummempaa. Aloitin rohkeasti menemään, kun muistelin että jossain on melkein täysi kerä sitä lilakirjavaa, myöskin Palman alkutaipaleen värejä. Tietenkin se tummempi pinkki loppui ennen ensimmäistä kierrosta, mutta sitten sitä lilaakaan ei löytynyt mistään. Nappasin sen vaaleamman sinisen käyttöön ja hyvin jatkui, kunnes melkein samassa kohti paluukierroksella sekin loppui. Raastoin tukkaa ja päästin koko liudan rumia sanoja. Illalla etsiskellessäni ihan jotain muuta löytyi sitten vaaleanpunainen Palma. Suunnittelin ensin purkavani sen sinisen osion kokonaan pois, mutta sitten laiskuus iski, että mitä väliä. Siitä tulikin sitten aika kirjava. Kuvia ette nyt saa, sillä molemmat neidit kieltäytyvät poseeraamasta ; )
425296.jpg
Tässä korvikkeena tuo Talviyllätyspaketti : ) Yritin sitä lisätä tuohon edelliseen postaukseen, mutta silloin vuodatus ei päästänyt omiin tiedostoihin sitten millään ilveellä ja kuva jäi laittamatta. Onliniet tilasin lisäksi vielä päälle. Että sukkaa taas joskus pukkaa.