Eilen, kun sain postauksen valmiiksi ja eetteriin, toi postipoika minulle paketteja. Päätin sitten säästää uutiset tälle päivää ja tässä nyt kuvia.

Osallistuin nimittäin Muoriskan kimppaan tilata Ewa`s (mikälie) puikkoja, ja vähän lankaakin tuli mukaan : ) Siellä olisi ollut upeita värjättäviä lankoja, mutta en niitä tilannut, kun on tuo rahapussi aika ohut näinä päivinä. Mutta jotain sentään:

751387.jpg

Tarkoituksenahan oli tilata bambupuikkoja, mutta mun osuus bambuun jäi noiden 3,75 varaan. Minä nimittäin ihastuin niin noihin helmiäismuovisiin "Poneihin", että tilasin siltä istumalta pienet koot. Parasta näissä kaikissa on kuitenkin se, että ne ovat 15cm puikkoja! Nyt on mukavampi neuloa sukkia ja sormikkaita. Pinkit pääsivät heti koekäyttöön.

751389.jpg

Puuvillalankaa. Kahta väriä en saanut, kun olivat loppuneet, mutta eiköhän näilläkin pärjätä : ) Lanka koostuu useista ohuista säikeistä ja on joustavaa (!). Neulottaessa voi säikeistä olla hieman haittaa, saa olla tarkkana, että kaikki on puikolla. Mutta ainakin nyt tuntuu mukavalta. Aloitin Copacabanasta neulomaan Snowflake Lace Sockseja. Ehkä ei oikein hyvä malli tälle langalle, mutta en halunnut aloittaa neljänsiä Embossed Leaves -sukkiakaan : )

Toisessa paketissa oli 600g luonnonvalkoista Isoveikkaa ja neljä kerää l.valk. woolia päälle. Niistä ei nyt tällä erää sen enempää, projektia tulossa myöhemmin. Novitan Neulomosta hamstrattua.

Eilisestä paatoksesta unohtui kokonaan eräs ihanuus kokonaan:

751383.jpg

Eikö olekin ihanaa? Silkki-merinovillaa! Ostin tämän vuosi sitten -Novitan Neulomosta taaskin- ja maksoin mansikoita ja hunajaa, mutta oli se sen arvoistakin. Olen sitä tuolla jemmannut ja etsinyt sitä täydellistä ohjetta, mutta nyt olen päättänyt sen neuloa, täydellistä eli ei! Kerässä oli siis noin puoli kiloa erilaisia "kehräysloppuja" (mitä sitten lienevätkään) suurin piirtein samoissa väreissä. Voi, kun joskus saisi lisää tätä!

Loppuun sitten kirjapläjäys. Monissa blogeissa on nyt vilahdellut tuo lasten vaatteisiin suuntautunut Juju. Itsekin lainasin sen kirjastosta ja siinä oli todellakin kaikkea kivaa ja mielenkiintoista. Ehkä olisin sen ostanut, mutta melko paljon minusta se muistutti omistamiani Elsebeth Gyntherin "Ompele lapsille"-kirjoja. Kirjat ovat todellinen hippivaatteiden aarrearkku! Suosittelen kuitenkin ainakin vilkaisemaan Jujua, siinä on mielenkiintoisia ideoita.

Neulova Narttu väitti kerran blogissaan, että kukaan ei lainaa tuota Villit Virkkausmallit -kirjaa. Ei niin, koska minäpä ostin sen pois! (Nyt voitte jo arvata, että sisälläni asuu maria polttava hippi. Peace, man!) Tropiikkitäkkitempaus aiheutti minussa himon freeform-virkkaukseen, jota aion kokeilla heti "jonain päivänä."*

Kirjapläjäyksestä puuttuu eräs lasten neuleita sisältävä kirja, joka on hukkunut jonnekin talomme uumeniin. Esittelen sen sitten myöhemmin.

751390.jpg

* Scarlett O'hara oli myös tämän filosofian kannattajia, sillä hänhän "aikoi ajatella kaikkea vasta huomenna".  : ) Hankalaa on kyllä kauppalistan kannalta, jos aikoo ajatella vasta huomenna, mutta ei olla pikkumaisia, eihän?

Ja vielä ennenkuin unohtuu, mistä saa Retu-sukkalankaa?