Lisäsin linkin tuohon Isoon, jotta oudommatkin tietäisivät missä pidämme sukukokouksia : D

Onneksi ei tullut uutena vuotena luvattua mitään typerää, mm. "en osta  kovin paljoa lankaa", sillä eihän olisi edes viikkoa pysynyt lupauksessa...

Vilmiinan Villapuodissa on alennuksessa Baby Cashmerea ja Cashmerino Arania vielä muutamia sävyjä.
Sorruin. Ostin vielä vihreää Kick-lankaa, koska jossakin varastossa minulla on sitä farkunsinistä Samosta, toiveissa on saada neulottua pojalle puseroa...

Kävimme myöskin Isossa, sukulaisia moikkaamassa : D Ensin bongasimme enon, joka oli hamstraamassa pilkkipalkintoja. (Onko muka jossakin jäätä? Siis napapiirin alapuolella?) Sitten meidät löysi serkku, joka asuu Oulussa, vaan oli äitinsä luona käymässä. (Minä näin myös kaksi entistä työkaveria, mutta molemmat luikkivat hyllyjen väliin karkuun ja kun en nyt ole niin vikkelä, niin en saanut kiinni.) Pääasiassa olimme metsästämässä toppavaatteita ja katselemassa vaunujen hintoja. Vaatteissa oli taas se tuttu tilanne, että eipä ollut sopivia kokoja jäljellä, muuta kuin niissä normaalihintaisissa ja äärikalliissa. Kaikkea muuta sitten löytyi:
330902.jpg
Jättiraita oli siellä halvennuksessa. Ja polvisukkia varten pitää olla Kotiväkeä. Hahtuvat löytyivät kirpparilta, Nivalalaista lankaa. Nallea pitää ostaa aina silloin tällöin varastoon.
330913.jpg
Ensimmäiset vauvarekvisiitatkin piti hankkia, joista 8-v. kommentoi: teiltä unohtui vaipat!

Vaunuja ei löytynyt, mutta serkku lupasi omansa lainaan, joten en ole kauhean huolissani ; )
Pinnasänky puuttuu, mutta sisarenihan siellä hommaa muuttoa ja hänellä on pinnasänky, joten en ole niinkään huolissani siitäkään. Vaatteita on. Turvakaukalo on nyt semmoinen tarpeellinen tavara, joka meiltä puuttuu kokonaan, että ei ole edes tiedossa keneltä voisi ostaa/lainata.

Tähän loppukevennykseksi aion laittaa hippikuvan esikoisesta ja "teininoidasta". Eivät ole esiintyneet tässä blogissa aiemmin, joten nyt sitten julkinen kasvojen menetys:
330929.jpg
330931.jpg
Heko, heko...Toisaalta olisipa aika karua, jos meidän äiti alkaisi pitää vaikka hardanger-blogia ja siellä sivussa esittelisi aina kuvia tyyliin: tässä meidän tyttäret ovat menossa ravintolaan katsomaan Maj Karmaa...(Loput saatte itse kuvitella...)