Tänään saimme postista ison laatikon. Tai paremminkin mies näki sen lootan kaupan /postin lattialla ja meni kysymään, että onko tuo meille. Ja kun ollaan pienellä kylällä, kauppias tuumasi, että hetki vain, on se : D
346284.jpg
Pieni palanen teille näkyväksi, tähänhän voi yksityiskohtaisesti perehtyä Kelan sivuilla.
Nauroimme tuolle toppapuvulle, se näytti ihan avaruuspuvulta ja mies touhusi sitten Kimmo Kuusta.
(Mies odottaa kovasti poikaa ja minä tyttöä, että joudumme vääntämään aiheesta aina välillä : D )
Mutta eniten ilahtui Oskari, joka penkoi koko laatikon ja huolestui: Missä se vauva on?

Postipoika on ollut muutenkin ahkerana, sillä eilen se toi tämmöisen paketin:
346344.jpg
Sekasortoinen asetelma! Näistä kaikista olisi tarkoitus tulla mulle jotain, paitsi tuosta vihreäkirjavasta tulee lippapipo pojalle. Alunperin se oli tarkoitus mixata farkunsinisen Samoksen kanssa pojan neuleeksi, mutta enpä ollut tarkistanut puikkokokoa tilatessa ja ohuempaahan se on, selvästi. Että pipoksi menee.

346357.jpg
Ja tästä päästiin näppärästi aasinsillalla päivän aiheeseen: Pipot. Viimeistä edellisessä postauksessa tyrmäsin kaikki yhteiset riennot, että en ota osaa. Mutta 10 puikkoa langalla -blogissa on avattu epäviralliset pipoviikot, niin tähän katsoin voivani osallistua. (Kun loin tuon linkin, huomasin, että tähänpäs on avattu oma blogikin, liekö nyt enää niin epävirallistakaan?)
No, tässä on tulossa semmoinen "vinoraitaturbaani" Annille, Sirdar Snugglystä. Mallia otin uusimmasta Modasta, mutta kuten tavallista, omani poikkeaa heti suuresti mallineuleesta!

346376.jpg
Ensin ajattelin olla kuvaamatta tätä, kun siinä on niin kamalat nuo päälakikavennukset, mutta onneksi otin niin suttuisen kuvan, ettei niitä niin selvästi huomaa. Eilen iltasella, Diagnoosi Murhan ja Supernaturalin välillä (siinä on kuulkaa monta tuntia, en minä nyt mikään salama ole!) syntyi pojan patenttineuleinen pipo, seiskaveikkaa. Tämä on näitä minun kudo-ilman-aivoja -projekteja, ja sen kyllä huomasin noita kavennuksia tehdessäni, että ehkä olisi ollut syytä miettiä vähän sitä ennen, mitä on tekemässä. Omistaja on kuitenkin päähineeseensä tyytyväinen ja eikö se ollutkin pääasia?

Tänään neuvolassa sain taas kuulla verenpaineestani. Joudun tarkkailuun ja pelottaa, että joudun sairaalaan makamaan loppuajaksi. Voihan siellä neuloa, tietenkin, mutta tiedän entuudestaan, ettei siellä aika kulu yhtään ja neulomisetkin lakkaavat huvittamasta, jos joutuu olemaan pitempään. Mutta nyt vetäydyn pipojen seuraan.

P. s Eikö teitä rassaa yhtään, että jotkut eivät onnistu karkaamaan vankilasta millään? Että menee kaksi tuotantokautta, ja hyvänen aika, kuka tietää montako lisää Jenkkilässä on tekeillä? (Minulla kun ei ole veljiä... : D )