Viime kesänä, kun minulla ei ollut mitään valmista neuletta näytettäväksi, pelastauduin pälkähästä esittelemällä uusia koolauksia. Ja sitä deus ex machina-pelastusta aion käyttää nytkin...

669936.jpg

Kas noin! Eräänä päivänä aloin niin ikävöidä makeita koolihajuja, ettei siinä auttanut järkipuhe, eikä mikään. Alemmassa testiryhmässä on kaksi kerää Sisua ja yksi Wool. Woolin värit ovat kirkkaammat kuten näkyy. Takana viimeinen luonnonvalkoinen seiskaveikka, joita oli hamstrattu viimekesän värjäysiloiksi. Mitään logiikkaa en suorittanut, lätkin vain värejä menemään, tosin ison kerän värin piti olla oranssi-punainen-sininen, mutta se vaaleansininen käyttäytyi oudosti ja muuttui vihreäksi kerällä. Ja oli vaihteeksi niin kivaa, että otinpa heti Jari Mäkeen yhteyttä. Jossei viimekesänä saanut vihreää, niin nyt ei saa sinisiä, että aina pitää jokin rasitus olla.

Keskeneräisten valtakunnassa on monta asiaa edelleen kesken, uusimpana esitellään vaikka nämä pari neuletta:669967.jpg

669970.jpg

(No tjöh! Kuvien mallaminenkin on päässyt unohtumaan...pitäisköhän blogata useammin?) Ylempi neule on the Leaf T-shirt Knitting School Dropout-blogista. Ihan itse en tätä löytänyt, vaan joku toinen suomalainen bloggaaja oli myös neulonut tämän, en nyt valitettavasti muista kuka oli kyseessä. Hyvin samanlainen kuin Ullan ylösalaisinneule - tuo oikea kuningasidea!

Alempi on villiksen alku Papulle (taas hinttivärejä - sanoi esikoisen kaveri, poika 16v.), ihan samanlainen kuin oli se aiempi Bambu-takki, paitsi että lankana on nyt Ornaghi Filatin Luna Park. Ostin langan raskausaikanani, kun olin saanut kosmisen valaistuksen, että odotan tyttöä. No, kosmiset valaistukset eivät ole näköjään aina oikeassa, mutta takin teen. Sitäpaitsi vaiensin teinikriitikon näyttämällä kuvaa, jossa hänellä itsellään on tipunkeltaisen housut. Viisivuotiaana.

Sukkatehtaalla on ollut hiljaista. Kahvinhuuruiset Embossed Leavesit on jäähyllä, samoin Fruit Coulis -pari. Yksinäinen oranssi-pinkki Jaywalker syyllistää minua Neulenurkassa, mutta olen väistänyt sen kätevästi muuttamalla eri nurkkaan neulomaan : )

Että mitä täällä on sitten tehty? Neulottu kädellisten kanssa

670065.jpg

Ai miten niin lavastettu tilanne? Apina oli sangen etevä:

670070.jpg

Vaikka sillä on toinen peukku poikki!

670066.jpg

Elvis-neuloja incognito. Löytyisiköhän Yahoosta Elvis-aiheisia knit-a-longeja? Apina haluaa osallistua...

(Päivän p-uutinen oli tänään se, että Juniorin pitkään märkineestä haavasta, joka-ei-ollut-kuulemma-vaarallinen, on löydetty MRSA. Eikö tämä ala jo loppua?)