Ehtoota kaikille ja hyvää joulua näin takakäteen!
Ja pannaan hyvät uuden vuoden toivotukset sitten vielä tähän päällensä näin : D
(Mieheni on näes rakettihullu persoona ja toivottavasti selviämme huomisesta ilman vammoja!)

Ensiksi kiitoksia Hopeaseitille joulupaketista ja Adelheidille vastaiskusta! Ja kaikille kävijöille ja kommentoijille kiitokset kuluneesta vuodesta!!!

Vietin pari viikkoa "nettilomaa", kun jollakin oli *köh, köh, punastuu* unohtunut lasku maksaa... Joulubudjetti oli muutenkin tänä vuonna aika tiukka, joten jouduin sitten odottamaan joulun pyhien yli, että saatiin  yhteydet ulkomaailmaan. Ja lasten riemua seuratessa ei kaduttanut yhtään, vaikka olinkin "pinnannut" laskun maksusta, tuskin Soneralla kellään oli niin iloisia naaman ilmeitä meillä kotona : )

Jopi Jalkapuolenkin sain kotiin hyvissä ajoin ennen joulua. Jalka oli leikkauksen jälkeen kuulemma parempi kuin ennen leikkausta ja lääkäri arvelikin, että siinä oli vanha vamma pohjalla. Appipuolikas toi joulukuusen, joten minun ei tarvinut lähteä rämpimään metsikköön. (Viime vuonna ei ollut meillä joulukuusta, kun tenavat kätevästi hukkasivat ruuvit kuusenjalasta viikkoa ennen joulua. Se oli lasten ykköstoive tänä vuonna: uusi kuusenjalka. Sangen käytännöllistä : D )

Neulepuolella on ollut hiljaista, en ole neulonut kuin muutaman patalapun (entiset olivat muuttaneet näköjään etelään talvehtimaan), pukinkonttiin Haruha-kämmekkäitä (kolme paria kesken vielä) ja viisi paria kärjestä aloitettuja sukkia. Semmoista pientä, johtotähtenä tuhota kerä viimeistä senttiä myöten.
Mutta lankakasa on kavala, se yrittää pitää tasapainoaan yllä ja kummasti kaupasta on hivuttautunut kerä kerrallaan takaisin neulottujen kerien verran lankaa. Olisiko jo Myytin murtajien aika tutkia tätäkin asiaa?

Joulun paras lahja tuli sisareltani: Vaaleanpunaset Fiskarsit! Jess, jess!!