Lisäys 18:07, muokkasin kirpputori -postausta, poistin myydyt langat. Ei muuta päivitystä ole tapahtunut.

tarkoitushan oli pienentää lankavarastoa. Siksi järjestin kirpparin. Mutta kuinkas sitten kävikään?
194670.jpg
Menin naapurikylän K-kauppaan visiteeraamaan. Siellä ei koskaan, koskaan myydä lankaa alle ovh:n, joten sieltä löytyy semmoisia muinaisjäänteitä kuin Cottonellaa, Butterflyta ja Maxia. Sieltä löytyy myös kaikennäköisiä värisävyjä tunnetummista merkeistä, jotka on aikojen saatossa hävinneeet lankakartalta muualla maailmassa. Kuten näkyy, löysin erilaisia vaaleanpunaisia Wooleja. Ja huomatkaa, tuo ei ole sitä nykyistä maksamakkaran väristä vaaleanpunaista, vaan oikein söpö-ihq-väriä. Baby-Ullit muuttivat meille jo aiemmin, mutta halusivat kuvaan mukaan nyt.
194679.jpg
Toisen naapurikylän kirpputorilla (jonka nimi on Ropelli, älkää kysykö miksi) kiersin etsimässä "eilistä päivää."  Ei ollut tärppipäivä, ja olin jo luovuttamassa, kunnes huomasin, että erään pöydän ylähyllylle oli ovelasti kätketty lankakori. Varmana joku toinen hamsteri oli sen yrittänyt sinne kätkeä ja lähtenyt kipittämään automaatille (joka sijaitsee toisella puolen kylää, sangen epäloogisesti), vaan nämä minä korjasin pois. Kun kesä meni villasukkia pykältäessä, voisi talven kuluttaa polvisukia tehden... Täällä on yksi upea esimerkki, mitä voisi neuloa. Sattuisiko kenelläkään olemaan kyseistä numeroa myydä/kopioida?
(Että suhteessa myytyihin lankoihin olen taas saanut ostettua enemmän tilalle, voi *crab*)

Suurella naapurikylärundilla en sitten valitettavasti arvannut, että pääsee käymään näin:
194693.jpg
Valoanni lopahti kesken "kissalapasten". Meidän paikalliset markettimme eivät tietenkään myy kyseistä tuotetta, että nämäkin pääsevät tuonne loppumattomaan "kesken"-koriin odottelemaan valmistumista.
194689.jpg
Tämä kaulahuivi valmistui kuitenkin. Vaihtoehto A) on selkeästi parempi, vai mitä? Langanpäättelijätonttu livisti heti viimekerran jälkeen jonnekin ja ei ole näkynyt sen koommin. Kertokaa teveisiä, jos satutte näkemään...
194687.jpg
"Home-Kiri" on ollut paitsiossa. Kellokukkakin odottelee pingoitusta edelleen. Huomasin nimittäin, että ammattikouluaikoinani hamstraamat nuppineulavarastot ovat huvenneet tyystin. Kuka niitä täällä syö? Onko täällä joku fakiiri irti? (Ei ollut ompelukoneessakaan, kuten kerran Ziinalla)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin tällä kertaa.