Minun kesärituaaleihin on jo useana vuonna kuulunut kahlata läpi joko Taru sormusten herrasta tai Se 1 - 2. En osaa selittää miksi ne pitää lukea juuri kesällä, mutta Se on kaivettu varastosta ja odottaa yöpöydällä nälkäisen näköisenä... Täkäläinen ilmasto oli niin kurja, että ensimmäiset aurinkoiset päivät saatiin vasta toukokuun viimeisellä viikolla, vaikka muu Suomi paistatteli jo viikkotolkulla sitä ennen. Vaan tulihan se vihdoin, kesä!

Kesän kunniaksi sain jopa vaaleanpunaiset Söderani valmiiksi. Sitten päätin kokeilla Novitan vaaleanpunaista Virkkauslanka Coloria Embossed Leaves -sukkiin. Luulottelin itselleni, että kun lanka on ohutta, ei silmukoita tarvi säätää saadakseni noin kokoa 35 sukat. Arvaatte varmasti, miten siinä sitten kävi: saan toisetkin pitsisukat itse. Muutoin on taas kaikki keskeneräiset kesken ja jopa muutama uusi aloitettu : ) että FUFOilukin olisi ihan tervetullutta!

Mutta Papu ei anna juuri neuleaikaa, ja kesä houkuttelee ulko-oven takana. Sanon teille siis, neulomisiin ystävät, ja toivottavasti minulla on seuraavalla keralla jotain näytettävääkin!