Halusin tulla kertomaan, että minäkin sain Jenny F. :ltä maininnan:

832056.jpg

Kiitän kunniasta, vaikka en muista olisinko aina noita kriteerejä täyttänyt : )

Eteenpäin haluan luovuttaa teille kaikille, jotka käytte lukemassa blogiani.

Elämä valuu eteenpäin pikku hiljaa ja siinä sivussa on touhuttu yhtä ja toista:

832130.jpg

"Lostissa" ollessa valmistuivat puuvillavillaisesta Supersocke Cottonista Oskun sukat, toinen pari "Kesävoi"-sukista (Hepsin blogista löytyy ohje, eri nimellä kylläkin) ja Ailin lapasia kahdet. Tummemmat ovat jotain vintage-Shetland -lankaa, vähän samanlaista kuin Florica ja Kesävoin jämät. Vaaleammat on Woolia ja viimekesän omakoolilankaa (SuperwashSafir).

832136.jpg

Minulla sattui myös olemaan syntymäpäivät elokuun alkupuolella, vietimme niitä hiljaisesti (alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen). Sain kuitenkin -yllättäen- lankaa lahjaksi. Mervillasta Dropsin Alpacaa (minä tilasin, mies maksoi), Pirtin kehräämöstä vaaleaa kampalankaa värjäykseen ja Kevät, Kesä ja Talvi-hahtuvalankaa johonkin epämääräisiin projekteihin. Novitaa uutuusväreissä.

832164.jpg

Halusin aloittaa jotain ihan uutta, kun niin reippaasti sain valmiiksi kaksi keskeneräistä. (Papun housut ja Annin Buttony) Päädyin pitkän arpomisen jälkeen Mittumaariin. Rantaelämä oli heinäkuussa olematonta, joten sukkaprojekti on edelleenkin kesken, tosin on jo toinen sukka tuloillaan. Lanka näyttää loppuvan kesken, että jos vedenvihreää Lanettia jostakin löytyy, otetaan vastaan. Takana purkin päällä on Papulle tulevan lapasen pari, omenanvihreää Lanettia ja omakooli Baby Ullia.

Jari Mäen pakettikin saapui eilen, että ensi viikolla minulla saattaa olla taas eri kerrottavaa. Siihen asti, Rakastakaa toisianne. (Frank Pappa -show)