Ensiksi kiitokset kaikille onnittelijoille! Mieltälämmittäviä terveisiä on aina niin mukavaa saada. Neulontaan liittyvät asiat taitavat nyt jäädä toissijaiseksi tässä blogissa, tuo miniatyyri-ihminen vie kaiken liikenevän ajan, mutta terrorisoin teitä aika ajoin jorisemalla outoja täällä ; )

Mutta otsakkeeseen, sain haasteen Hopeaseitin Tanjalta ja listaan vuorostaan kuusi outoa asiaa minusta:

1. Viihdyn hyvin itsekseni ; ) Inhoan yli kaiken pakkoseurustelua, eli kimppuun lyöttäytyviä uteliaita ihmisiä.Parhaimmillani olen silloin, kun saan itse päättää, kenen kanssa juttelen ja kenen en. (Miettikää, mitä tuskaa oli olla sairaalassa kolmatta viikkoa, kun huonekaveri saattoi vaihtua päivittäin.)

2. En osaa valehdella. Minulla ei ole pokerinaamaa sitten yhtään, jos joku tuttava on erehtynyt parturoimaan tukkansa aivan kamalan näköiseksi, se ei pysy ko. henkilöltä salassa, vaikka miten yrittäisin. Monesti en edes yritä salata mielipiteitäni ja se aiheuttaa pahaa verta lähiympäristössä. Olen yrittänyt toteuttaa filosofiaa Bambi-elokuvasta: Jos et voi sanoa mitään miellyttävää, älä sano mitään.

3. En osaa nukkua pimeässä, joten minulla pitää olla aina joku himmeä yövalaisin päällä. Sanotaan sitten vaikka, että pelkään pimeää ; ) Totuin nukkumaan valoissa silloin kun sain esikoisen ja hänelle piti lämmittää yöpulloa ja taitoin varpaani ainakin kolmesti, kunnes päätin, ettei pimeässä ole todellakaan mikään pakko hiiviskellä. Mies rutisee joskus aiheesta, mutta on joutunut tottumaan pitkällä tähtäimellä.

4. Kokeilen mielelläni uusia asioita. Uusia reseptejä, neuletekniikoita yms. Kokeilen myös uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, tässä apuna Niksi-Pirkka ; ) Innostukseni ei ylety harrastuksiin, joihin liittyy korkeat paikat tai runsaasti liikuntaa, valitettavasti.

5. Inhoan urheilua. Ne, jotka tykkäävät saavat harrastaa sitä ihan vapaasti, mutta olisi kiva, kun jossakin olisi jokin kanava, jolta ei tulisi pakkosyöttöna rallia, hiihtoa yms. Tai kisastudiota tai jotain muuta typerää. Enkä ole itsekään mikään aktivisti liikunnan suhteen, kävelemässä käyn mielelläni ja uin, siinäpä ne. Hiihtänyt en ole vuosikausiin, ala-asteaikainen urheilupakko on vienyt minulta ikuisesti halun mihinkään vapaaehtoiseen talviliikuntaan pulkalla laskua lukuun ottamatta.

6. Katselen ja kuuntelen usein ruotsinkielisiä ohjelmia televisiosta. En osaa kertoa mitään erityistä syytä miksi näin. En ole erikoisen hyvä ruotsissa. Ehkäpä on helpompi suvaita toimittajien/juontajien typeryys, jos ei ymmärrä kaikkea, mitä puhutaan ; )

Että siinäpä vähäksi aikaa. Eri ihmiselle eri asiat ovat outoja, joten voidaan olla taas montaa mieltä näistäkin. Haasteen saa joku ottaa vastaan, tai olla ottamatta, miten vain, erikseen en nyt ketään haasta.
Ja vielä lisäksi tämmöinen kuva:
416519.jpg
Outoa voisi myöskin olla se, etten tällä kertaa ostanut kilotolkulla vauvanvaatetta, (kuten edellisellä kerralla) vaan tyydyin niihin jotka sain sisareltani. Ja koska sisaren lapsi oli tyttö, vaatteet ovat aikalailla vaaleanpunaisia...aion pitää niitä silti. Mieheni veljille nämä terveiset!!! (Vauva näyttää pohtivan vaalimainoksia ilmeestä päätellen...)