mutta kummasti jo viileni ilma. ; ) 215005.jpg
Pipotehtaalla tapahtui viikonloppuna seuraavaa: Hetkiä Heimolasta -blogin SeijaP on tehnyt ohjeen tähän pipoon. Pitihän minun kokeilla myös, kaksin kappalein, vaikkakin katsoja huomaa, että toinen ei ole valmis. Siihen on syynä ravintola Zombien avajaiset, jotka kätevästi ajoittuivat perjantai-iltaan...
Ohjeesta poiketen toisena lankana on t.sininen seiskaveikka. Aluksi olin tekemäisilläni sittenkin Helmiksen version, mutta myöhemmät tapahtumat huomioon ottaen olikin ihan hyvä, että tein tämän : D
215007.jpg
Kun sitten ei lauantaina paljoa mikään huvittanut (sattuneesta syystä) piti neuloa nämä "kissatumput" finaaliin. Naapurikylässä käydessä sanoin, että nyt tarvin sitä lankaa. Mies oli sitä mieltä, että kun talossa on säkkitolkulla lankaa, ei voi tarvita yhtään lisää. "Noh, Annihan vaan pettyy...kun ei saa lapasia valmiiksi." Isin kullalle olisi sitten ostettu keräkaupalla lankaa ja näytti mies kassalla vielä epäluuloiselta kun vakuutin, että yksi kerä riittää. (Aina kannattaa kokeilla kiristystä *vink,vink*)
215008.jpg
Tämä troikka valmistui jo aikapäiviä sitten, mutta kun olen niin ahkera kuvaamaan nykyään.
Siniset on teinille, mustat esiintyivät eräässä postauksessa tässä vähän aikaa sitten ja nuo "kynsikkäät" ovat minun. (Meillä kotona sormettomia sormikkaita kutsuttiin kynsikkäiksi ja tapa on syvään juurtunut.)
Nalle Coloria, Nallea ja itsekoolattu Regia Silk, pohjavärinä pellava.215006.jpg
Ja nyt sitten lupaamani kuva SNY:n neulomasta Bambino-fifistä. Ihq. Sinistä taustaa vasten tuli tosi huono kuva. Pitää ottaa jossakin vaiheessa uusiksi.