Kuka muistaa vielä tämän postauksen?

Huiviläjästä puuttuu yksi äärimmäisen ruma feather and fan -huivi oranssista mohairista ja omituisenvärisestä Jussista, jonka lahjoitin pikapikaa hyväntekeväisyyteen (=Pelastusarmeijan kontti) Voin kuvitella miten siellä hyväntekijä pitkällä kepillä sohii huivia ja suihkii Raidilla päälle tai soittaa Pommiryhmän hävittämään huivin kerrassaan kokonaan. Minä olisin haudannut mokoman maahan, mutta ajattelin, miltä tulisimme näyttämään niiden argeologien silmissä, jotka sen kaivavat ylös viidensadan vuoden päästä. Ei kyllä hyvää ihmiskunnasta silloin ajattelisi he! (Sitäpaitsi maa on jo jäässä.)

Arvatkaa kuka oli siis ratketa liitoksistaan, kun kävi ilmi, että Oulun Pelastusarmeijassa olisi työpaikka auki. Lajittelijana. Ei voi, ei voi...olla näin hauskaa...huivi meni vissiinnii perille... Pitäisiköhän soitella itse ja kysellä siitä paikasta. Mutta mitään univormuja en ala kyllä pitämään. Enkä rumpua soita. Nih.

Vuosi vaihtui niin rytinällä, hyvä että pysyin itse vauhdissa mukana : ) Minun sukkahukkaputki jäi jouluna niin kesken, että viimoset sain vasta loppiaisna pakettiin. Mutta piti vääntää, kun menin lupaamaan. Vapaa neuleaika on nimittäin nykyään kutistunut olemattomiin, kun Papu nukkuu vain yhdet päikkärit ja on niin menevä mies muuten, että koko ajan pitää vahtia. Ei puhettakaan siitä, että minä istun ja neulon ja pikku mies leikkii rauhassa omia leikkejään, ehei. Muutoinkin Papu on niin äidin poika, että tykkää kovasti langoista ja neuleista, niin usein riidellään siitä, kumpi oikein neulookaan. Sen verran vielä puffaan, että neuloin Holvit-huivin joululahjaksi sisarelle.Villapallon hyvä ohje, suosittelen muillekin! Huivista ei ole kuvaa, kun piti se äkkiä saada pakettiin ja kas kummaa, ei kamerassa pattereita!

Ja minusta tuli myös erään pikkuneidin kummi. Pepille terveisiä! Tuliaisiksi vein "Karvalakin" (Vikken ohje, Novitan sivuilta) ja omasta-päästä-tumput Debbie Blissin Baby Cashmerinosta ja tietty ihq-pihq-vaaleanpunaisena! (Eikä ole kuvaa, sorry!) Pikkuneidistä kyllä olisi kuva, mutta ei ole lupaa laittaa blogiin. Sanotaanko näin, että punatukkainen täti sai punatukkaisen kummitytön : )

Tammikuu on sitten jatkunut polvisukkamerkeissä.

1199883.jpg Oikeanpuoleiset ovat Nallea ja Papun jalkaan, vasemmat yhdistelmää kelt. Daletta, vihr. Lanett ja sin. Fabel ja Oskulle. Takana häämöttävä kirjanen löytyi kirppikseltä. Joku oli siihen käyttänyt saksia, vaan tarpeelliset kaaviot olivat hyvin säästyneet. Novitakin tuli viimein, luulin, että sen oli jo joku vohkinut, kuten kävi viime tammikuussa.

Näissä proggigsissa siis mennään. Nyt Papu yrittää syödä Singerin puolan, pitää mennä sitä pelastamaan. Mistä se löytää nuo kaikki? Ja miten puola on lattialla? Katso seuraava jakso...