Jos olen haamuillut Blögilistalla, se johtuu siitä, että olen saanut lukemattomia ihailijaposteja venäjänpoijiilta, jotka ovat jostain kumman syystä saaneet päähänsä, että kaipaan kovasti joko viagraa, peniksen pidennystä tai säpinäseuraa sänkyyni. Hmm...vaikka minulla kolmenkympin jälkeen alkoikin muutama partajouhi kasvaa, se tuskin minusta vielä kovin miehekästä tekee, vai kuin?  ; )

Ns. "oikea elämä" on pitänyt minut niin kiireisenä viime kuukaudet, ettei ole ollut oikein aikaa bloggailuun. Neuleitakin on vain harvanlaisesti valmista, ja niistäkin uupuu ns. pikku viimeistelyjä. Mutta sen sijaan olen kunnostautunut siinä toisessa lempiharrastuksessani, langanostossa. Olen ostanut ihanuuksia Ilulta ja Shibui Knitsin ihanaa sukkalankaa Titityystä (ja Pirkkalankaa myös, toim.huom.). Sitten olen hankkinut kaikenlaista "varaston täydennystä" Huuto.netin kautta ja Novitan neulomosta. Teddyä, Karusellia, Jasminia, Coloradoa, Comfortia... Nyt ei sitten tarvisi kuin aikaa neulomiseen.

Vähän kyllä hirvitti se oma ostamisen innokkuus. Aloitin nimittäin pojalle kesäistä raitaneuletta, johon tuli omasta varastosta Sofil Mimosaa (joku vintage -merkki), Lidln Coloradoa ja Jasminia. Terästykseksi piti sitten ostaa kaksi kerää punaista marinea (väritys oli t.sin.,vihreäkirjava ja beige) Tarkoituksena oli saada sitä Mimosaa vähemmäksi. Nyt on tekemättä enää toinen hiha ja Mimosaa on kulunut vain kerä! Coloradoa on sentään mennyt kaksi kerää, että muutama sata grammaa on siis poispäin... Olen nykyään jotenkin viehättynyt epätasaisesta pinnasta, mitä hieman erivahvuiset langat saavat aikaan. Samoin olen neulonut useampia lankoja yhteen saadakseni ns. tweedmäisen vaikutelman.

Vaan ei auta, todellisuus kutsuu ja työt puhaltavat niskaani. Palataan astialle (toivottavasti aiemmin kuin kahden kuukauden päästä) ja kuvien kera. Soromnoo!