Minulla on masis. Ei se talvi poistunutkaan takavasemmalle, vaan heti jo torstaina alkoi taivaalta tulla urakalla uutta lunta. Nyt pyryttää tosissaan ja sääukko tv:stä povasi myrskyä Suomen maalle täksi päivää. Jotakin odottamista, sentään ; D Täytynee kohta lähteä ostamaan kynttilöitä ja säilykkeitä, niin ja tulitikkuja, viimeksi kun tuli sähkökatkos, ei ollut talossa mitään millä tulet sytyttää ja sepä nauratti kovasti. Onneksi katkos ei kestänyt varttituntia kauempaa...

Pakkosukat vie minulta neulomisen halut ja olen jo melkein päättänyt, että mieheke saa odottaa omiaan vähän kauemmin. Onhan toki kolmas pari jo valmis ja neljäskin varrella, mutta on niin tylsää neuloa sukkia sukan perään...Vaikka mitä tässä marinat auttaa, ammattikoululaisenkin jalkaan pitää vielä sukat saada. Voi, kun mulla olisi edes puolet tuosta Helmiksen energiasta!

Piristyksekseni eilen värjäsin vähän lankaa, ne vaaleat Regia Silkit ja Baby Ullit. Baby Ullista tuli kamalan kukertavaa, voin kertoa teille, että väriyhdistelmä Changing cherry(vihreä)-Tropical punch(punainen)-Orange&Lemon ei ole ihan parhaasta päästä. Regiat värjäsin samoilla väreillä, mutta sävyt tuli paljon vaaleammat ja sattumanvaraisemmat. Random-värjäystä tehdään siis näin: mikronkestävään kulhoon asetetaan märät langat, ei päällekäin vaan vierekkain kaikki kerät. Lisätään vettä, että langat peittyvät. Värit (jotka ovat tehty valmiiksi nestemäisiksi) kaadetaan lankojen sekaan, jolloin ne liukenevat veteen ja sekoittuvat erittäin sattumanvaraisesti. Annosta mikrotetaan todella kauan, sillä näin värjättyjen värinkestävyys punaisten osalta on kummallisen heikkoa. Tropical  punchia jäi vielä valitettavan paljon, ja lisäsin tähteelle jääneen oranssikeltaisen sekaan. (Rumat värit ei koskaan ota loppuakseen, kumma juttu muuten...)
Kuvat joskus toisen kerran, nyt menen viskomaan kersat pihalle, kun ne ovat koko aamun huutaneet ja roikkuneet toistensa niskassa.