Ei mulla oikeestaan mitään asiaa ollut ja vielä vähemmän nyt, kun sain piitkän sepustuksen häviämään taivaan tuuliin linkkeineen päivineen. Voi ahistuksen ahistus! Miten sitä voi olla niin ääliö, että painaa väärää nappia ja saa tekstinsä hävitettyä? Huvin helppoa, senjor, huvin helppoa se olla...

Siinä valittelin ensiksikin tuota työn välttämättömyyttä. Mieluiten minäkin makoilisin kesät auringonpaisteessa ja nukkuisin talvet kuin karhut ja muumit tekevät, mutta Suomenmaassa on menty keksimään jotakin semmoista epäliberaalia kuin työ. Ja koska sitäkään ei ole tarpeeksi kaikille, toiset meistä tekevät orjantöitä semmoisessa firmassa kuin Varamiespalvelu. Täten julistan meille ikioman viisun ja se on AC/DC:n "Dirty Deeds Done Dirt Cheap". Vastaanvinkujat ammutaan aamun koitteessa...

Huiveista sen verran, että se Huivivaihto-nappula hangoittelee edelleen minua vastaan. Vaihtohuivi 1 on jo hyvällä alulla ja jopa Vaihtoehto 2 on edennyt parikymmentäsenttiä. Jos joku nyt ällistyy, että miten tämä voi olla mahdollista, kerronpa pikku salaisuuden: aloitin ne jo ennen vaihtoa ja koska minulla siis oli jo kaksi hyvällä alulla (kolmannen ja valmiin, sai äiti äitienpäivälahjaksi), uskalsin ottaa osaa koko vaihtoon!
Anne yllytti blogissaan kansaa liittymään Mystery Stole Knit-alongiin, ja sinnehän oli minunkin liityttävä.
(Kenellekään ei sitten kerrota, että joku liittyi aikanaan Mystery Shawl 1 ja 2 "neulotaan-mukana" ja jollakin on ne edelleen neulomatta, mukana tai ei) Menin jotenkin lukkoon, kun näin tämän. On se vaan niin upea!
Ziina on neulonut sellaisen, ja minä olen yrittänyt pontevasti muistuttaa sisariani lähestyvästä merkkipäivästä...

Ziinalla oli jotain muutakin mielenkiintoista blogissaan, sydänpitsisukat. Taidankin sortua neulomaan sellaiset seuraavaksi, huolimatta siitä, että minulla on kutakuinkin 100 työtä kesken. Seikkaillessani randomilla ympäri blogistaniaa, löysin Ison gnun blogista sukat. Niiden ohje on täällä. Ja pitihän niitä kokeilla, tottakai. Itsekoolattu Seiskaveikka koeajoon ja menoksi. Tiedän nyt sitten senkin, että vaikka ohut lanka ja ohuet puikot ovat masokistin varusteita, aion siitä huolimatta pysyä niissä edelleen. Mutta mitä ihmettä teen niille lopuille kymmenille kerille Seiskaa ja Jussia?
Sitten, kun tuo Karibia on niin kuuma aihe nykypäivinä, olisi mukavaa, jos jostain löytyisi pääkallo- tai hämähäkinseitti-aiheinen pitsimalli sukkiin. Saisi vastahakoinen teinikin varpaansa suojaan. Mallin kehittäjälle voisi olla luvassa palkintona vaikka...Jussia   ; )