siis melkein neljä kuukautta kestänyt Huuto.net -ostolakko katkesi eilen En mitenkään voinut kestää yli kilon satsia Bambino-lankaa, ja niinpä se päätyi kerryttämään kasvavaa lankavarastoa. Huomatkaa tämä ironia, nyt on menossa viimeiset päivät Langaton Lokakuu -tempausta. Vaikka minun lokakuu oli tuskin langaton muutenkaan, oli SNY-juttuja, NovitaKlubi-harharetkiä ja Lankalinja-sortuma. Ja vielä sekin ahdistus, että isän sukkiin ostettu armyvihreä seiskaveikka ei riittänyt ja sitäkin piti ostaa lisää, ja nyt minun elämää myrkyttää tuommoinen runsas 110g kerä rumaa sukkalankaa entisten lisäksi.

Iloinen uutinen on se, että pakkosukkablues soittaa viimeistä tahtia. Isoisän sukat ovat puikoilla ja talon oman väen sukilla ei niin kiire sitten olekaan. Välillä tuskanhikeä valuvan neulojan päivää lohdutti kanssaneuloja Helmis kehoittamalla neulomaan välillä jotain kivaa. Tuskin hän tarkoitti niitä omaan jalkaan päätyviä Step-sukkia, mutta jojoba-lankaa on mukavaa neuloa! (Tuskin hän tarkoitti niitä minisukkiakaan, mutta halusin nähdä millaista pintaa koolaamastani Lanettista tulee.) Voin vain lohduttautua sillä, että talostamme on hävinnyt tämän periodin aikana lopullisesti viisi kerää Jussia ja muutamia jämäkeria koolattua rumasukkalankaa. (Ei, ei varmasti lasketa montako kiloa menin ostamaan tässä kuussa!)

Muoriskalla on menossa kisa, jossa arvataan millainen henkilö nimimerkin taakse kätkeytyy. Kisa on voimassa vain tämän päivän, mutta erikoinen idea!