966944.jpg

Sny vauhdissa jälleen... : ) Tässä laadunvalvontaan on päässyt uusi keskeneräinen lasten pusero.

966948.jpg

Tässä ilman laatuvalvojaa, mallihan on Villapeikon Raitaritari. Minä vaihdoin langan Samokseen ja Annelta vaihdettuun Lericiin. Viitosen puikoilla tulee vain turhan löperöä jälkeä, että nyt pitäisi investoida 4½ puikkoihin.

966951.jpg Olen ahkeroitsenut, katsokaa Fifi! Ja valmis! (Mittumaari ei ole vieläkään, itsas aloitin toisenkin Nalle Colorista, että kohta voitaisiin pitää Veikkaukset kumpi valmistuu ekana : ) )

Viikonloppuna en neulonut ollenkaan, vaan lueskelin Christian Jacq:in romaanit Hieroglyfien arvoitus ja Tutankhamonin hauta. Ei niin viihdyttäviä, kuin esimerkiksi Valon kivi - ja Ramses-sarjat, mutta menetteli. Parhaita Egyptiin liittyviä kirjoja -minun mielestäni- on Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen ja Wilbur Smithin Joen Jumala. Joen Jumala on tavallaan triptyykkikirja, siihen on erillinen, nykyaikaan sijoittuva Kätketyn Haudan arvoitus- niminen jatko (tai alku, en muista kumminpäin nämä on julkaistu) ja Niilin Noita -niminen myöhempi kirja. Että jos tahtoo kahlata muinaisessa Niilissä, siinäpä on lähteitä, mistä lähteä etsimään.