Mitä tässä voi muutakaan sanoa?
351071.jpg
Joku neuloi pojalleen Samoksesta pipoa. Joku arveli, että pojan pää on yhtä suuri kuin tuppervaaran taikinakulho. Väärin, pieleen meni...Nyt meillä on hattu, mutta ei tarpeeksi isopäistä käyttäjää.
(Kummipoikani -joka on muuten Erittäin Viisas- opiskelee lääkäriksi. Hänellä on iso pää ja minulla onkin teoria, että lääkäreillä täytyy olla suuri pää, että sinne mahtuu niin paljon tietoja eri sairauksista. Mutta kummipoikani ei käytä vaaleansinisiä pipoja, että en voi lahjoa häntä tällä...)

Uusiksi meni. Tällä kertaa otin varman päälle ja vähensin tuntuvasti silmukoita.
351081.jpg
Kiitos Mari, rakastan tätä sävyä! Mandarin Fiesta. (Mari lähetti SNY-lahjuksina...)

Ja sitten tämän olenkin aina halunnut tehdä teidän kiusaksi; Muotikatsaus a´la Juska:
351087.jpg
Blogistanian kuumin muotipläjäys! Vain tänään! Ei mitään iänikuista Phildaria tai Rowania, täältä pesee ja linkoaa! Ahkeraliisa 4/66, Virkkaus- ja neuletyöt 2/72 ja Rondonella 1/70
Löysin nämä siellä Ylivieskan reissulla ja vielä neljä muuta lehteä, jotka odottavat taas oikeaa hetkeä...

351095.jpg
Pitäisiköhän Oskari tällaista virkattua puseroa? Aikuisten oikeasti? Umm...lievää epäilyä herättää...
Mutta Annimarilla voisi mennäkin. Minä jotenkin tykästyin tähän malliin.
351098.jpg
Aikas erikoinen asukokonaisuus...Voin jo kuvitella, mitä mieheni suusta pääsee, kun menen muka tosissani esittämään hänelle, että neulon Oskulle tämmöiset vetimet ; )
351103.jpg
Voin myös uhkailla, että emäntä tulee esiintymään keväämmällä tämmöisissä asusteissa useinkin kylillä, ellei tiskikonetta saa täyteen joku muu kuin rouva itse...(Olikohan mulla mitenkä paljon sitä yäkkiä khakivihreää seiskaveikkaa...) Pankaa merkille Andy Warhol Silver Factory -tyylinen tausta!
351127.jpg
Suttukuvia taasenkin, pöh. Teiltä jää näkemättä sukkien upeat neulepinnat. Toivottomana sukkafriikkinä saatan joskus jopa neuloa nämä. Eikä tuo lila neuletakkikaan ole niin paha... Näissä olisi oikeasti vaikka mitä kuvattavaa, mutta koska tästä tulisi aivan liian pitkä posatus..."kirotusvirhe", mutta olkoon nyt posatus sitten.

KisailuVisailu jatkuu vielä, kunnes mysteerio on valmis. Elikkäs teillä voi olla vielä monta viikkoa aikaa tai sitten se on valmis jo huomenna! Riippuu, miten minun ailahteleva mieleni asiaan tarttuu. Vastaukset sitten mielellään tänne kommentteihin. Ja onnea myöskin numerolle 12 345, joka oli muuten Meemu.

Ja sitten bloggasin itseni erääseen uuteen tuttavuuteen, Lellun kädenjälkeen. Ja sieltä löysin tämän kuvan. Sopii näin perjantain teemaan, nauroin katketakseni... Kumma kyllä, miestä ei naurattanut. Taitaa olla tosikko : D